Banging presents: Black&White Experience

Belgrade Banging, najbolji party brend u Srbiji, koji svake nedelje pruža jedinstven provod u duhu svetskih festivala, za ovu nedelju vam je pripremio još jednu žurku koja će pomeriti granice beogradskog klabinga.

Mašta kao stvaralačko mišljenje je osnova umetničke kreativnosti, a umetnost ima za cilj stimulisanje ljudskih čula, uma i duha. Ove nedelje pripremite vaša čula, vaš um i vaš duh za putovanje u maštovitu dimenziju.

Black & White Experience” će biti prava umetnička, kreativna i audio-vizuelna satisfakcija. Išarano osoblje, body paint show, black&white plesači, kao i black&white scenografija. Ako ste ljubitelj umetnosti, vizuelne satisfakcije i ceremonija, kao i famoznog EDM zvuka, na ovom dešavanju ćete maksimalno uživati.

Upotpunite ovaj čarobni događaj poštovanjem dress coda: Black/White – skroz crno, skroz belo ili crno-belo. Izbor je vaš. Zadužen za dobar provod, spremno vas očekuje Banging Trio u sastavu: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell. Ovi momci će biti na visini zadatka, kao i uvek, i neće vas ostaviti ravnodušnim. Ovakvo iskustvo ćete moći da doživite samo na Belgrade Banging žurkama.

Pridužite nam se u nedelju 3. avgusta u najboljem beogradskom klubu Freestyler.

Info&rezervacije: +38160/69-18-487

www.belgradebanging.rs

Avatar photo

Autor: Igor