KLUB „SOUND“ VAS ČEKA NA NOVOJ LOKACIJI ISPOD BRANKOVOG MOSTA!

Skoro dve decenije beogradski klub na vodi „Sound“ okuplja ono najbolje iz noćnog života prestonice. Novost od ove godine je izmenjen enterijer i sasvim nova lokacija – savski kej u blizini Muzeja savremene umetnosti! Mapu za lakše snalaženje preuzmite OVDE.

Ove srede, 30. jula posetioce očekuje prava muzička groznica uz „Sound Fever“ i DJ Slipija! Program garantuje najbolju popularnu muziku, nove hitove, ali i stare favorite iz ’80ih i ’90ih. Veče je posvećeno pripadnicama lepšeg pola pa je tako za sve dame koje posete Sound do 01h piće besplatno!

Delom nove snage, delom stari klupski asovi obeležiće muzički program na Sound-u ovog petka, 1. avgusta. Posetioci će u okviru „Sound rocks“ večeri imati prilike da čuju set veterana DJ Aćima, ali će svoje umeće doneti i momci iz DJ dua Glasskeepez! Ovaj duo karakteriše standardni b2b nastup, kao i sirok odabir muzike od deep house-a,do melodicnog tech house-a i techno-a.

Kao i svake subote – DJ Oysha obeležiće i ovu subotu, 2. avgust na Sound-u, uz nesumnjivu harizmu i najbolje aktuelne house hitove! Za DJ pultom pridružiće mu se sjajni Mark Funk, kao i prethodne subote, a ovaj lajnap garantuje odličan provod do ranih jutarnjih časova!

Za sve infomacije i rezervacije pozovite 063.8071.853, a obavezno nas pratite na našoj Facebook stranici www.facebook.com/belgradesound. Vidimo se na Zvuku!

Avatar photo

Autor: Igor