Banging presents: Jägermeister Nerd Night @ Freestyler

 

Došlo je vreme za ispitne rokove i dok se učenje zahuktava, Belgrade Banging misli na vredne studente. Čak i tokom učenja, uvek treba napraviti kvalitetnu pauzu tokom koje se razbistre misli i odmori mozak.

Belgrade Banging vam predstavlja još jednu unikatnu žurku, specijalno pripremljenu za period koji najteže pada studentima – septembarski ispitni rok, a koja će se održati u nedelju 31. avgusta u klubu Freestyler: Jägermeister Nerd Night.

Jägermeister i Belgrade Banging su pripremili žurku na kojoj lepa iznenađenja očekuju najvrednije štebere, kao i one koji to žele da postanu ili u duši i dalje jesu. Možete napraviti predah od učenja, ali Banging Trio vas neće pustiti da se odmorite, jer će, kao i svake nedelje, vrteti najenergičnije i najpopularnije pesme elektronske dance muzike (EDM).

U nedelju će se obnavljati gradivo iz Bangologije – umetnosti dobre muzike i vrhunskog provoda. Profesorski Banging Trio u sastavu: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell vas spremno očekuje.

Ne zaboravite da ponesete svoje štreberske naočare i naoružajte se dobrim raspoloženjem. Na ovom ispitu nema sedenja, pripremite se da skačete i đuskate do ranih jutarnjih časova.

Nedelja, 31. avgust, klub Freestyler, vidimo se na ispitu klabinga!

 

Belgrade Banging – New dimension of clublife.

Info&Rezervacije: +38160/69-18-487

Avatar photo

Autor: Igor