Završilo 2.izdanje rasprodanog Sonus festivala


Od 18. do 22. avgusta trajalo je 2. izdanje Sonus festivala. Prepuni klubovi Papaya, Aquarius, Kalypso i boat partyji ugostili su više od 50 najpoznatijih imena elektronske muzike, kako regionalnih tako internacionalnih.

Sonus je bio rasprodan par dana pre početka festivala, te se procenjuje da je velik broj posetioca iz celog sveta, svakog dana, bilo da se radilo o dnevnim ili noćnim party-ima, neprestano uživao u trenutno najboljoj muzici na svetskoj elektronskoj sceni, odnosno u izvedbi nekih od najeminentnijih izvođača na istoj.

Apollonia, Better Lost Than Stupid, Gaiser, Henrik Schwarz, Hot Since 82, Karotte Monika Kruse, Nick Curly, Pan-Pot, Praslesh, Robert Dietz, Sonja Moonear, The Martinez Brother, tINI, Tobi Neumann, Valentino Kanzyani i Zip samo su neki od izvođača koji se raplesali publiku tokom 5 dana i 5 noći festivala.

Najveću gužvu na plesnim podijima napravili su zvezde poput Richie Hawtina, Luciana, Marca Carole, Loco Dicea, Seth Troxlera, Dixon-a, Chris Liebinga, Joseph Capriati-ija i Ricarda Villalobosa koji je nenajavljenim nastupom na afterpartyju u klubu Kalypso i zatvorio festival.

Jaka kiša nije omela par stotina najvećih ljubitelja partyja i kvalitetne muzike da plešu na afterpartyju do kasnih popodnevnih sati.

Izvođači su oduševljeni energijom publike, te su mnogi od njih produžili svoj boravak i uživali kako na festivalu, tako na plažama i restoranima ostrva Paga i grada Novalje.

Organizatori su oduševljevljeni odazivom i komentarima posetioca i najavljuju još bolji festival sledeće godine.

Avatar photo

Autor: Igor