Banging rezident di-džejevi večeras rasturaju na Freestyleru!

Tom Gepard, Oakich i Erick Kasell – rezident di-džejevi Belgrade Banginga su za večeras spremili set koji će razvaliti Savski kej.

Oakich će vas zagrejati sa laganim i seksi “Deep House” setom, pa će polako preći u “Progressive House”,a to je savršena uvertira za Tom Geparda koji će preuzeti glavnu ulogu sa “Big Room/Progressive House” trakama, što će biti glavni razlog vaše upale mišića :). A za kraj, tu je Erick Kasell. On će vrteti “Big Room”, pa “Tech House” koji će vas “voziti” do ranih jutarnjih časova, kad ćete i dočekati prve zrake sunca.

Ovi umetnici su veoma uspešni i talentovani momci. Veoma mladi su dobili podršku od najuspešnijih stranih di-džejeva kao što su Afrojack, Thomas Gold, DBN, Markus Gardeweg, Charly Funk,Mark & Kremont i sl. Delili su pult sa jednim od najboljih umetnika današnjice **Eric Prydz-om** i gostovali su u klubovima po Nemačkoj i Mađarskoj dok se nisu stacionirali u Beogradu da podrže najbolji party brend u Srbiji.

Nedeljom na Freestyler-u će vam prezentovanti zvuk svetskog standarda koji je prepoznatiljv na festivalima poput Tomorrowlanda, Ultra Musica, Sensationa. Uživaćete u muzici koju su producirali izvođači Nicky Romero, Axwell, Hardwell, Avicii, Swanky Tunes, Blasterjaxx, Swedish House Mafia, Dimitri Vegas and Like Mike i mnogi drugi. 

Večeras je veliko otvaranje Banginga, a rezervacije možete izvršiti na: 060/69-18-487

Avatar photo

Autor: Igor