Watch More TV Radio promo žurka na Petrovaradinskoj tvrđavi!

“Watch More TV Radio” je novi projekat, koji je okupio novosadske muzičare i organizacije u cilju promocije kulturne scene Novog Sada. Iako je tek nedavno pokrenut, pored Novosađana, projektu WMTVR su se priključili mnogi umetnici iz Srbije, regiona, Evrope i širom sveta. Trenutno baziran na muzičkom programu, Watch More TV radio se emituje svake večeri od 20 do 23h putem video streama na internet adresi: www.watchmoretvradio.com

U planu su organizacije muzičkih i kulturnih događaja, pokretanje istoimene izdavačke kuće i promocija digitalnih izdanja, kao i mnoga iznenađenja tokom leta i jeseni kada se projekat zahukta.

Na promo žurki koja će se održati 6.juna u ateljeu Borisa Vasiljevića – prijatnom kutku i kultnom mestu novosadske kulture i umetnosti na Petrovaradinskoj tvrđavi, Watch More TV Radio će predstaviti rezident ekipu lokalnih umetnika i ambasadore-prijatelje projekta.

Iz Sarajeva nam dolazi A Skitzo – poznatiji kao DJ Ahmaad, balkanski skreč maestro koji uvek obraduje i oduševi publiku svojom energijom i veštinom brzog miksanja. Novosadski hip-hop sastav – Hain Teny predstaviće se novim živim nastupom, dok će ragga-džangl dvojac Madred premijerno prezentovati svoj album-prvenac “Wha Gwaan” i najaviti svoj predstojeći koncert u Novom Sadu. Mlade snage novosdaske DJ scene – Rasheed, Yeah Left, Janchezz i Pushta G, obećavaju sjajne ritmove i fenomenalno plesno veče pod zvezdama. Žurku će otvoriti rezidenti Positive Vibration rege bine Exit festivala – Wenti Wadada i Mak Floss iz Velike Britanije, dok će sa svitanjem nastupiti i program zatvoriti novosadski dab dvojac – Satta Flow.

 

Cena ulaznice do ponoći je 200 dinara, dok je nakon ponoći 300 dinara.

Program počinje od 23h i biće emitovan putem “stream” kanala.

Više informacija: www.watchmoretvradio.com

 

Avatar photo

Autor: Igor