Banging Trio Show @ Freestyler

Belgrade Banging, party brend u Srbiji, koji je preneo festivalski duh na nedeljnom nivou u beogradski noćni život, predstavlja vam Banging Trio Show, koji će se održati u nedelju 24. avgusta u klubu Freestyler.

Banging Trio čine DJ-evi i producenti Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell. Ovi sjajni momci su, nakon fenomenalne reakcije publike na set koji su predstavili zajedno na žurci Bangology Class, odlučili da još jednom priušte to zadovoljstvo svojim fanovima i gostima Belgrade Banging žurki i predstave još jedan set rame uz rame. Očekuje vas show elektonske muzike, kakav do sada još niste videli. Momci koji su puštali muziku rame uz rame sa svetskim zvezdama EDM muzike poput Eric Prydz-a (Pryda & Cirez D) i Tom Shark-a i koji su podržani od strane mnogih uspešnih DJ-eva kao što su Afrojack, Thomas Gold, Dannic, Max Vangeli, The Beatshakers i mnogih drugih, sada svoje znanje i iskustvo dele sa vama na Banging žurkama.

Sve ljubitelje EDM-a, Progressive House-a i Big Room-a, ove nedelje očekuje spektakularan performans Banging Tria: Oakich b2b Tom Gepard b2b Erick Kasell. Oni su za vas pripremili najenergičniju i najpopularniju muziku uz koju nećete moći da ostanete ravnodušni. Pripremite se za đuskanje i skakanje do zore. U duhu svetskih muzičkih festivala, ovaj show će biti podržan vrhunskom scenografijom i propratnim zanimljivostima koje svake nedelje za vas pažljivo priprema Banging tim.

Banging Trio Show @Freestyler Belgrade Night Club, nedelja, 24. avgust, vidimo se!

Belgrade Banging – New dimension of clublife.

Info&Rezervacije: +38160/69-18-487

www.belgradebanging.rs

Avatar photo

Autor: Igor