KC Grad 13/09 Technopolis 01: Opening Night – NESS

 

U okviru prethodno najavljenih gostovanja stranih dj umetnika i producenata u Kulturnom centru Grad, pod nazivom Serious Techno Fun, predstavljamo vam nastup didžeja i producenta Andrea Deplana.
Andrea Deplano a.k.a. DJ NESS (Cagliari, Italija), dj i producent, trenutno je jedan od najangažovanijih mladih italijanskih klupskih umetnika u Evropi.
Karijeru je započeo vrlo mlad.

Njegova naklonost ka elektronskoj muzici je produbljena ulaskom u vode zvučnog dizajna sredinom dvehiljaditih. Aktivno učestvujući u klupskom životu svog grada, već 2007. god. otvorio je prodavnicu ploča i oformio prvu underground izdavačku kuću (Mono Records) u rodnom mestu.

Njegova internacionalna dj karijera razvija se progresivno. Nekoliko vlasnika underground lejblova prepoznalo je u Ness-u veliki umetnički potencijal. Steve Stoll i lejbl Synewave su veoma visok benchmark koji to dokazuje.
Poslednje produkcijsko izdanje, koje Ness potpisuje, je saradnja sa dugogodišnjim prijateljem, koji se krije iza imena Deepbass. U pitanju je Deepbass & Ness – Portal Dimension EP, za label Dynamic Reflection.
Samo dva dana nakon nastupa u klubu Space na Ibici i jedan dan nakon Minikluba u Valensiji, Ness će nastupiti u subotu, 13. septembra 2014. u KC Grad. 
Lokalna podrška će biti legende beogradskog klabinga, Boža Podunavac i Mirko Lazarević.

Lineup:

Ness [Informa, Dynamic Reflection, Prologue] 

Boža Podunavac (STF Beograd)

Mirko Lazarević (STF Beograd)

https://soundcloud.com/ness
https://www.facebook.com/Andrea.Ness8bit?fref=ts
http://www.residentadvisor.net/dj/ness/top10?chart=162308

https://www.facebook.com/pages/DJ-Boža-Podunavac/208918385792637?ref=hl&ref_type=bookmark

https://www.facebook.com/pages/DJ-Mirko-Lazarevic/222838120370?fref=ts

Ulaz: 400 RSD

Avatar photo

Autor: Igor