Kompletiran line up za Tropical Inn! I Lea Dobričić na Kalemegdanu!

Najvreliji događaj za kraj leta u Beogradu- Tropical Inn, koji će se 6. septembra održati na terenima K.K. Partizana na Kalemegdanu, upotpunio je svoj line up domaćim imenima. Priliku da dele miks pult sa svetskom DJ legendom Tomcraftom imaće sjajna ekipa domaće dj scene: Lea Dobričić, Groovyman, Tumalon a.k.a. Me – High – Low i Showbiz.

Lea Dobričić muziku pušta od 2005. godine i jedan je od najpopularnijih DJ-eva domaće elektronske scene. Pobednica je poznatog “Burn Studios Residency 2013” takmičenja održanog na Ibici gde je dobila i priliku da bude rezident u jednom od najvećih svetskih klubova “Privilege“. Poslednjih par godina, njena karijera kreće se velikom uzlaznom putanjom, muziku je puštala po brojnim evropskim klubovima i festivalima i to rame uz rame sa DJ-evima kao što su Loran Garnije, Riči Hotin, Anja Šnajder, Umek… Od ove šarmantne i talentovane dame očekujte kvalitetan Techno i Tech-House zvuk.

Groovyman je iskusno ime domaće andergraund scene. Karakterišu ga pozitivni haus i fanki zvuci i za njega kažu “da ume da oseti publiku i napravi sjajnu atmosferu na događaju”. Poznat je po hitu “Samo Malo” koji je zajedno sa bendom Magnifico uradio za “Montevideo “.

Tumalon predstavlja novi projekat čuvenog beogradskog disk džokeja – Me – High – Low-a koji već dosta godina unazad razigrava domaću scenu svojim prepoznatljivim “Mash Up” setovima. Imaćete priliku da čujete jedan sasvim nov Tumalon house zvuk koji će upotpuniti celokupnu ” Tropical” atmosferu.

Showbiz je mladi dvojac iz Požarevca koji se Beogradu predstavio na Serbia Wonderland festivalu, a za Tropical Inn spremaju sexy deep house intro set.

Satnica Tropical Inn-a će naknadno biti objavljena a ulaznice za ovaj veliki letnji spektakl možete kupiti po ceni od 1.000 dinara na blagajnama Eventima.

Avatar photo

Autor: Igor