Bar “Brankow”: DJ Solly Smith donosi “high class” duh Monte Karla

DJ Solly Smith, rezident prestižnog kluba “Zelo’s” u Monte Karlu, poznat i kao jedan od najaktulenijih high class DJ-eva u svetskoj prestonici glamura i luksuza – Monaku, po prvi put dolazi u Beograd i to u četvrtak (30. maj) u bar “Brankow“.
Solly Smith ujedno je i muzički urednik kluba “Zelo’s“, koji važi za jedno od najtrendi mesta u Monte Karlu i stoga ga redovno posećuju najveće zvezde iz sveta muzike, sporta i glume. Partiji na kojima nastupa po pravilu su veoma glamurozni, manje više kao i sve drugo u mestu čuvenom trci Formule 1, teniskom turniru i skupocenim jahtama i vilama. Između ostalih, Smith je delio pult i sa nekim od najprestižnijih izvođača elektronske muzike kao što su Bob Sinclair ili Dimitri From Paris, koji je poznat po nastupima na čuvenim partijima osnivača “Plejboja” Hjua Hefnera, ali i modnim revijama Chanel, Karla Lagerfelda, Jean Paul Gaultier-a i Yves Saint Laurent-a.

Otvaranje letnje bašte je zbog najavljene kiše odloženo za sledeći četvrtak (06.06), kada će “Brankow“ početi da radi i kao Sushi bar. Ovog petka (31.05) je “The Best of Brankow” veče na kome nastupaju Dooshan, Oysha i Peppe, dok je dan kasnije “Makao“ (01.06), koji će u subotu i definitivno zatvoriti zimsku sezonu “Brankowa“. Ulaz na sve večeri, uključujući i četvrtak, je slobodan. Rezervacije su na 069 83 00 777.

Avatar photo

Autor: Igor