OTVARA SE NOVALJSKA PAPAYA * OVOG VIKENDA POČINJE 12. SEZONA IZ SNOVA * 25. KLUBA SVETA

Dvanaestu letnju sezonu klub Papaya otvara u rekordnoj predsezoni, već ove srede 29. maja. Spring Break festival okuplja 2000 mladih iz cele Evrope. Festival predstavlja svetska gostovanja Dimitri Vegas & Like Mike, Vanillaz, Plastik Funk, Teddy-O, Chris Willsman i DJ Mario.

Novaljska Papaya, 25. najbolji klub sveta ovog vikenda otvara 12. sezonu najranije u svojoj istoriji. Dugogodišnji planski rad i prezentacija destinacije na svetskim tržištima rezultirao je produžetkom sezone u kojoj se očekuje rekordan broj posetioca. Vrhunska muzička gostovanja, svetski performeri koji će vas ostaviti bez daha i osvežen klub, garancija su dobre sezone i najbolja pozivnica da se već ovog vikenda uputite na Pag. Dimitri Vegas i Like Mike 30. maja započinju seriju gostovanja svetskih DJ zvezda u novaljskom klubu.

U bogatoj sezoni koja nas očekuje predstavljamo više od deset vrhunskih festivala, DJ gostovanja i nastupa uživo. Od otvarenja nas kroz sezonu očekuju Hideout, Fresh Island festival, Papaya Day&Night, Beach Odissey, DJ Mag festival, Barrakud, Sonus, te nastupi Hardwella, Justice, Nicky Romera, Snoop Dogg-a, Iggy Azalea i drugih vrhunskih DJ-eva. Pripremili smo i brojna druga iznenađenja za sve posetioce i očekujemo vas već ovog vikenda na najboljoj hrvatskoj destinaciji zabave!” – izjavio je PR Papaye Toni Dabinović.

Najranije otvorenje kluba u istoriji  30. maja  produžiće će letnju sezonu 2013. za nekoliko vikenda i ova letnja sezona će trajati preko 110 sunčanih dana. Svoj su dolazak na prve dane otvorenja najavili brojni turisti koji dolaze preko nekoliko evropskih agencija.
Dimitri Vegas i Like Mike belgijska su braća grčkog porijekla koja su svetsku popularnost stekli u vrlo kratkom vremenu. Nakon severnoameričke turneje u novembru 2011. njihova je muzika prepoznata u celom svetu i ovaj bratski dvojac stekao je priznanja koja se skupljaju celi život.
U samo dvije godine sarađivali su s najvećim imenima u svetskoj muzičkoj industriji kao što su Axwell, Steve Angello i Ian Carey, a snimili su i službenu himnu belgijskog mega festivala Tomorrowland. Ova braća takođe su poznata po energičnim performansima kojima upotpunjuju vrhunsko iskustvo elektro i tehno-house muzike svojim brojnim obožavateljima.


Od sadržaja ovog leta izdvajamo:
21.06. Electro Beach s gostovanjem Otto Knows
03.07. Hideout Festival s gostovanjima Marco Corola, Loco Dice, Chase & Status, Jamie Jones…
10.07. Fresh Island Festival s gostovanjima Snoop Dogg-a, Iggy Azalea i A$AP Rocky-a i dr.
15.07. Papaya Day & Night festival s gostovanjima Nicky Romero, Dannic, Thomas Gold, Basto…
24.07. Beach Odyssey s gostovanjima Omnia, First State i dr.
30.07. DJ Mag Sunrise Festival s gostovanjima Hardwell-a, Nari & Milani i dr.
02.08. Coocon Heroes s gostovanjem Sven Vath i dr.
05.08. Connect s gostovanjem Justice i dr.
12.08. Barrakud s gostovanje Carl Craig-a i dr.
22.08. Sonus festival s gostovanjima Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler i dr.

Ulaznice za programe kluba Papaya, kao i sve informacije vezane uz program kluba  mogu se pronaći na klupskoj web stranici www.papaya.com.hr.

http://www.djmag.com/content/papaya

Avatar photo

Autor: Igor