Barutana meets bipolar house – 28/07

 

U petak 28. 07. Barutana će udružiti snage sa party organizacijom iz Rumunije Bipolar house kada će domaći anderground minimal zvuk upotpuniti gost iz Rumunije Vlf. Pored njega u goste nam stižu i stari znalci, dobro poznati dvojac Batric & MIVU. A tu su i beogradski rezidetni ovog zvuka 031 Republic: Ivan Radojević b2b Luka Vuković i Milovan Stojanović i Dušan Lazović iz DBDZ kolektiva.

 

Valentin Florea poznatiji kao Vlf (Very Low Frequency ili vrlo niske frekvencije) je di džej i producent koji dolazi iz Ruminije. Svojim imenom želi da istakne niske, naglašene i potisnute frekvencije uobičajne za micro house zvuk kakav on neguje. Nastupajući uz najbolje rumunske izvođače Vlf se smatra talentom u usponu na sceni.  Rezident je Bipolar house-a, jedne od andergraund party platformi iz Rumunije a nedavno je potpisao trake za etikete Conceptual Records” i “Vandalism Musique”.

 

Pregršt kvalitetne muzike odzvanjaće Kalemegdanom ove fenomenalne večeri. A talentovani di džejevi koji nastupaju ispuniće noć najsvežijim izdanjima ovog zvuka uz jedinstveni stil miksanja koji neguju.

 

Počinjemo u 23h.

 

Vidimo se!

 

Line up:

 

Vlf

https://www.facebook.com/velefe/

https://soundcloud.com/velefe

 

Batric & MIVU

https://www.facebook.com/battric.mivu/

https://www.beatport.com/artist/battric-and-mivu/309427

https://www.residentadvisor.net/dj/battricmivu

https://soundcloud.com/battricmivu

 

Luka Vukovović b2b Ivan Radojević / 031 Republic

https://www.facebook.com/031republic/

http://bit.ly/mixcloud031Republic

 

Milovan Stojanović / DBDZ

https://www.facebook.com/dbdz381/

https://www.mixcloud.com/dbdz381/

 

Dušan Lazović / DBDZ

https://www.facebook.com/dbdz381/

https://www.mixcloud.com/dbdz381/

Avatar photo

Autor: Igor