Tablete za nesanicu i stres, ako želite veću količinu javite se da se dogovorimo

 

Tokom vikenda, u poštanskim sandučićima građana na više lokacija i ulica u Prokuplju, neko je ostavio kesice u kojoj su tri tablete narandžaste boje sa propratnim pismom i brojem telefona.

 
Pismo sa tabletama

Većinu građana je uznemirila ova pošiljka, pa su neki slučaj prijavili i policiji.

U poruci koja je ostavljena sa tabletama piše: “Tablete za nesanicu i stres, ako želite veću količinu javite se da se dogovorimo” gde je na kraju poruke jasno i čitko napisan broj mobilnog telefona.

U prvom trenutku sam bila iznenađena i pomislila da se neko šali pa sam nenaručenu pošiljku bacila u korpu za otpatke. Međutim, kada me je rođaka u drugom delu grada pozvala i slučajno rekla šta je zatekla ujutru u sandučetu uz napomenu da je sve odnela u policiju i ja sam uzela iz korpe i tokom dana ću prijaviti nadležnima – priča jedna Prokupčanka.

Ona dodaje da ne može ni da predpostavi čemu služe tablete i očekuje da se policija ozbiljno pozabaviti ovim problemom.

– Ko zna čemu služe tablete, a pitanje je i šta će biti ako ih u sandučetu pronađe neko dete i ne daj bože proguta – zabrinuta je ona.

 

Inače, na broj koji je ostavljen u poruci uz tablete, javio se mlađi muškarac koji tvrdi da je iz Niša i da u tridesetak kilometara udaljenom Prokuplju nije bio zadnjih nekoliko godina.

Verujte mi da ne znam o čemu se radi, ja nemam nikave veze sa tim. Već sam imao jedan poziv neke starije muške osobe iz Prokuplja, koja mi je rekla da sam ostavio tablete i kontakt oko dogovora. I njemu sam rekao da ja to nisam uradio, a pomislio sam da je neka šala – tvrdi mladić koji se javio na telefonski broj ostavljen u poruci.

 

Izvor: Blic

Avatar photo

Autor: Igor