BBC Radio 1 objavio nominovane za Essential Mix of the Year

 
Vreme radi ono što radi najbolje, a to je da prolazi. Za tebe bi sigurno najbolja opcija bila ne da ga samo posmatraš nego da kopiraš njegov modul i nastaviš se kretati. Ali neminovno stižemo i na kraj godine, a izgleda kao da si nedavno odbrojavao poslednje sekunde prethodne. Vreme leti kada se zabavljaš kažu iskusniji i mudriji, pa se nadamo da će vam 2016. ostati u sećanju po lepim stvarima, a da ćete se sa onima ne tako lepima rukovati i pustiti ih da padnu u zaborav gde im je i mesto. 
 
Ali kao podsetnik na lepe stvari koje su se slile sa BBC Radio 1 talasa već tradicionalno kreće i trka za Essential MIx of the Year, čiju krunu je prethodne godine poneo nemački metronomski precizni techno Bena Klocka. Svaki od pet mixeva nosi svoja dva sata u emociji i estetici sasvim specifičnoj svom umetniku stoga su tako na izbor stavljeni svileni tempo zakutci Âme X Dixona, lagana opuštanja Leona Vynehalla, smireno promišljanje Reconditea, eklektični pejzaži Midlanda i garageom natopljen Dusky.
 
Pa ako si baš tražio soundtrack jednog nasumičnog decembarskog utorka, jer je život lepši uz muziku, stisni play na onome koji golica maštu ili preslušaj sve niže i enjoy!
 

 

 

 

 

Izvor: Klubska Scena 

 
Avatar photo

Autor: Igor