MILJENIK REGIONA DOLAZI NA RAVEOLUTION – UPOZNAJTE METODIJA HRISTOVA

 

Još jedan Raveolution spektakl nas očekuje za doček Srpske nove godine u Magacin Depou – u Beograd stižu Metodi Hristov i Olivier Giacomotto da prirede još jedan doček za pamćenje, a prestonički klaberi jedva čekaju da ponovo čuju kakvu je muzičku poslasticu Metodi ovoga puta pripremio za njih.

Metodi Hristov koji dolazi iz susedne Bugarske je jako brzo postao miljenik klabera u regionu, a njegovo ime postaje sve zapaženije i na globalnoj sceni. Energični momak iz Sofije dospeo je u centar pažnje 2014. kada je izdao traku Step Outside, koja je oduševila publiku širom sveta. Od tada njegova karijera kreće da se razvija eksponencijalnom brzinom, a ljubitelji njegovog lika i dela često ne mogu da se odluče da li Metodi bolje pušta ili pravi muziku. Kao DJ je nastupao na svim značajnijim muzičkim festivalima i klubovima širom sveta, a njegov prepoznatljiv stil vole svi oni kojima prijaju energične tech-house melodije koje neretko prožima i nešto mračniji zvuk. Ono što je Metodijev zaštitni znak jeste i činjenica da „vrti“ dosta muzike koju je sam producirao na svojim setovima – kaže da zbog toga izuzetno vodi računa o tome gde i kada će da pušta muziku, da bi jednako vremena mogao da posveti i jednom i drugom aspektu svog posla. Domaći klaberi su imali priliku da uživaju u njegovim setovima u Beogradu, ali i u Hrvatskoj, Bosni, Bugarskoj i drugim zemljama u regionu gde je uvek rado viđen gost i gde važi za suverenog vladara tech-house scene. Potpisuje za mnoge velike etikete poput Glasgow Underground, Gruuv, Rejected, Lapsus Music, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, KD Music, a pokrenuo je i svoju etiketu pod nazivom Set About. Kako sam kaže, ova etiketa je nešto što ga izuzetno inspiriše i na šta će se koncentrisati u narednoj godini, a mi jedva čekamo da nas na dočeku Srpske nove godine u Beogradu obraduje i novim izdanjima sa svoje etikete.

Pored Metodija Hristova u Magacin Depou nas očekuje i Olivier Giacomotto, a domaću podršku pružiće im Dee i Phill & Dansmore. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, Win Win shopovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.com. Pratite najnovije vesti u vezi sa događajem na našoj Facebook stranici i Facebook eventu.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice.

Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatiquea, Art Departmenta, Oxie, Carla Lia, Traumera i Nastie.

Avatar photo

Autor: Igor