BELGRADE HOUSE MAFIA OKUPLJA LJUBITELJE EDM-A

Belgrade House Mafia lansira kompletno novi projekat sa ciljem da obogati domaću elektronsku scenu i unapredi klabing u Beogradu.

Svim pravim zaljubljenicima koji su upoznati sa EDM scenom odavno je poznato da u Beogradu nemaju gde da izađu i upravo zbog toga Belgrade House Mafia u saradnji sa klubom “Baraka” organizuje početak prve zimske EDM Energy sezone!
Sam moto prve EDM Energy žurke u sezoni – EAT SLEEP RAVE REPEAT dovoljno jasno poručuje šta Vas očekuje u subotu, 2. novembra sa početkom u 23h! Tokom cele večeri, tim odabranih DJ-eva Belgrade House Mafia DJ Departmenta kvalitetnim setovima poneće vas u najkvalitetnije EDM iskustvo u ovoj zimskoj sezoni.
Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Electro, Dubstep itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako žanr koji beogradskom noćnom životu DEFINITIVNO NEDOSTAJE!

Lokacija

Novootovoreni klub “Baraka” nalazi se na eksluzivnoj lokaciji pored samog savskog prištanista do koje je moguće doći veoma lako iz svih delova grada. Prelepo dizajniran enterijer kluba kao i pristupačne cene pića omogućavaju vrhunski provod, a omogućen je pristup automobilom, kao i veliki parking.

Belgrade House Mafia Belgrade

Belgrade House Mafia je veb portal koji se bavi promocijom house i ostalih žanrova elektronske muzike. Internacionalno popularan medu ljubiteljima elektronskog zvuka, pozicionirao se na svetskoj sceni kao jedan od vodećih sajtova ovog tipa. Najbolji dokaz toga je stalna saradnja sa nekim od najvećih svetskih izdavačkih kuća elektronske muzike kao što su Armada Music, Toolroom Records, Revealed Recordings, kao i mnogim drugim.

Ulaz je besplatan uz rezervaciju na broj 069/656-567, a broj mesta ograničen, a oficijalni facebook event možete pogledati ovde.

Avatar photo

Autor: Igor