Oxia – Povratak kuma francuskog tehna na mesto zločina

Čovek koji slovi za “kuma francuskog tehno zvuka” i jedan od najpoznatijih DJ-eva iz ove zemlje, Oxia, nastupuće u petak (25.10) u beogradskom klubu “The Tube”.

Oxia, inače autor čuvenog tehno klasika “Domino“, po mišljenju kritičatra je i dalje jedan od vodećih disk džokeja internacionalne scene i jedan od retkih koji i dalje čuva jako bitan element u muzici – gruv. U “The Tube” dolazi u posle sjajnog nastupa prošle sezone i to u okviru ovogodišnje retrospektive najboljih žurki u poslednjih sedam godina pod sloganom “Last chance to dance“. Uz legendarnog Franzuca nastupuće i pesprektivni Kid Kimi, a karte su do 01 sat 300, dok će posle koštati 500 dinara.

U četvrtak je premijera Hip Hop & RnB večeri pod nazivom “Ain’t Nuthin’ But The Tube Thang”, u režiji trija DJ Iron, Phillie P & Neezy, dok su u subotu Zwein i Goran Starčevič. DJ duo Zwein su domaći predstavnici italijanske Lapsus music etikete, a gaje deep zvuk koji naginje ka tehnu, dok će jedan od najaktivnijih beogradskih DJ-eva, Goran Starčević, vrteti deep i house klasike. Ulaz u četvrtak i subotu je slobodan. Već sledećeg petka (01.11) u okviru retrospektive najboljih žurki dolazi švedska legenda Kristijan Smit (Christian Smith),a dan ranije je tradicionalni Helloween maskenbal.

Avatar photo

Autor: Igor