Belgrade Vandalism, Lea Dobričić i “2000 late” ove nedelje u klubu Dot!

 

Ove nedelje klub Dot na adresi Francuska 6 poklanja tri nezaboravna provoda – Belgrade Vandalism u četvrtak, Leu Dobričić u petak i prvo izdanje “2000 late” žurke u subotu!

U četvrtak 21. januara na programu je Vadalism žurka na kojoj će muziku puštati Aero, Cavin Viviano i Vandal Steve. Organizator je Belgrade Vandalism ekipa, a u pitanju je organizacija sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM-a kroz promociju domaćih DJeva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri. Dakle – svi poznavaoci domaće EDM scene znaju da je ovo party koji se ne propušta! Broj mesta je ograničen, a ulaznice su u pretprodaji po ceni od 200 dinara.

Usled tehničkih razloga, Marco Faraone, najavljen kao specijalni gost Lee Dobričić u Dot-u, neće nastupiti na žurci u petak 22. januara. Umesto njega, odličnom lajnapu u sastavu Lea Dobričić & Nick Lawyer pridružiće se DBDZ, a karte za ovaj događaj mogu se kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 300 dinara. Važna informacija za sve one koji su već kupili kartu za Faraoneov nastup jeste da će ulaznice biti važeće na ulazu u Dot 22. januara, kao i da će sve donosioce ovakve karte klub nagraditi sa 2 pića dobrodošlice! Oni koji pak žele da vrate ulaznice, mogu to učiniti na svim prodajnim mestima Eventima.

Još jedan party na programu je ovog vikenda – u subotu 23. januara stiže dugoočekivana “2000 late” žurka, nakon istoimene emisije na FIST radiju. Dođite da čujete svoju omiljenu “guilty pleasure” pesmu sa kraja prethodnog i početka aktuelnog milenijuma, a muziku će za prisutne birati autori emisije Eva Škorić i Matija Ilić. Žurke počinje u 23h.

Pratite Dot na Facebooku i Instagramu, a za sve informacije možete se obratiti na broj telefona +381 69 3682582.

Avatar photo

Autor: Igor