PETAR DUNDOV ove subote u Tjubu

 

U goste nam, 20. Januara, stiže producent i DJ iz komšiluka – Petar Dundov. Beogradski klaberi prepoznali su njegov kvalitet, te je već poznato da su žurke na kojima nastupa uglavnom vrlo uspešne. Dobra muzika uz sjajnu atmosferu i energiju, na adresi Dobračina 17, pravi je izbor za odličan provod. Kao domaća podrška tu su Marko Milosavljević i DJ Speedy, ujedno i organizator  Lucky records Showcase žurki. Karte mozete kupiti u pretprodaji po ceni od 500rsd u svim WinWin Shopovima u Srbiji i preko sajta www.ddtickets.rs

Napomena: Zabranjen ulaz u trenerkama i osobama ispod 21. godinu

PETAR DUNDOV sinonim je za mušičkog znalca, bar kada su u pitanju producenti iz regiona. Ako govorimo o elektronskoj muzici, po svom talentu I diskografiji spada u medjunajplodonosnije hrvatske autore, naravno i šire. Jedan je od pionira techno zvuka u ovom delu Evrope, koji je svoja prva dela izdao još davne 1993. pod  pod pseduonimom Unreal, da bi potom s bratom Šimunom pokrenuo prvi hrvatski techno live act Brother’s Yard.

Danas iza sebe ima 50-ak singl izdanja i tri samostalna albuma, na kojima je, prema brojinim kritičarima techno zvuk uzdignuo na viši stupanj pa je tako njegov harmonični techno uspoređivan s radom Phillipa Glassa. Svojevrsna evolucija techno glazbe u Petrovoj interpretaciji posebno je vidljiva na njegovim albumima “Escapements”, “Ideas from the Pond” te na posljednjem “Sailing Off The Grid” objavljenom u rujnu prošle godine na kultnoj belgijskoj etiketi Music Man.

SPEEDY – DJ i producent, organizator žurki i jedan je najzaslužnijih ljudi za ponovno oživljavanje techno scene u Srbiji. Vlasnik je Lucky Light etikete od 2010. godine, za koju su izdavali svi važniji techno producenti kao što su Cristian Varela, Marco Bailey, Marko Nastić, Tom Hades, Mladen Tomić, Dejan Milićević. Iste godine pokrenuo je serijal žurki pod nazivom Lucky Records Showcase gde su gostovali Dave Clarke, Adam Beyer, Cristian Varela, Marco Bailey, Ben Sims.

MARKO MILOSAVLJEVIĆ je karijeru počeo kao deo poznate DJ organizacije Teška Mašinerija, zajedno sa Dejanom Milićevićem i Markom Nastićem. Nastupao je u mnogim klubovima na Balkanu, i na svim važnim događajima uključujući EXIT i festivale u Velikom Britaniji, Španiji, Holandiji. Bio je label menadžer prve i najpoznatije domaće etikete Recon Warriors i pod-etiketaRecon Light i Traffica Records, koje su u katalogu imale više od 50 izdanja. Završio je muzičku školu u Trsteniku, odsek klavira, te je muzikom počeo da se bavi već u osmoj godini. Krajem 1999. godine pa do 2005. u nekim kraćim intervalima dosta vremena je proveo u Berlinu, po prodavnicama ploča i povezao sam se sa nekoliko šopova i tako mogao da dobije muziku koju je želeo. Održao je odličnu saradnju sa svojim starim kolegama Nastićem i Milićevićem, pa ih publika često može videti zajedno po različitim žurkama i festivalima.

 

Avatar photo

Autor: Igor