Belgreat festival na Lidu ovog jula! Goldie, Vinicius Honorio, Felix da Housecat i drugi!

 

Ovog leta u Beogradu vas očekuje egzotična avantura – premijerno ove godine, 27&28. jula Belgreat festival vodi vas na sunčano putovanje kroz vrhunsku muziku u divljoj prirodi Velikog ratnog ostrva, na zemunskom Lidu.

Mladi festival donosi dva dana čistog iskušenja! Muzički program Belgreat-a navešće na ples i ljubitelje elektronske muzike i r’n’r zvuka, kroz sjajan line-up na tri stejdža – za samo dva dana publika će imati priliku da čuje preko 40 izvođača!

Goldie, Vinicius Honorio, Felix da Housecat i mnogi, mnogi drugi očekuju vas na binama, spremni da vas povedu u odiseju kroz žanr, ritam i vreme koja će otvoriti potpuno novu dimenziju Beograda. Ova ekskluzivna avantura kroz muziku održaće se na prelepoj zemunskoj plaži, u okviru prostora javnog kupališta i sportskih terena, u samom srcu Beograda.

Super early bird festivalske karte biće u prodaji od 1. do 4. juna po ceni od samo 990 dinara, a od 4. juna early bird karte za dvodnevnu žurku na Lidu biće dostupne po ceni od 1490 dinara.

Sve ulaznice mogu se kupiti preko prodajne mreže Eventima. Kapacitet je ograničen, zato nabavi svoju ulaznicu na vreme i – usudi se da zakoračiš u džunglu!

 

Avatar photo

Autor: Igor