NAKON PET DANA NA EKSTAZIJU, MUŠKARAC ULOVLJEN KAKO HOTELSKU KADU PUNI KROMPIRIMA!

 

U jednom od najbizarnijih slučajeva u poslednje vreme, vlasti su pronašle muškarca koji je nosio ženski grudnjak i punio hotelsku kadu s krompirima nakon pet dana konzumiranja ekstazija.

Prema Daily Echo, hotelsko osoblje postalo je sumnjičavo prema 30-godišnjem čoveku imena James Johnson, kad su namirisali dim marihuane koji je dolazio iz njegove sobe u Travelodgeu u Eastleighu. Nedugo nakon toga su pozvali policiju, koja je očito čekala Johnsona da se vrati u hotel.

Policija je prišla Johnsonu kad je ušao u Travelodge nakon povratka iz grada. Muškarac je nosio ženski grudnjak preko svoje majice i sa sobom je nosio veliku vreću krompira.

To je dovelo do pretraživanja Johnsonove sobe, gdje su vlasti pronašle niz droga, uključujući ecstasy i stvar sličnu MDMA-u zvanu 5-MAPB, kao i psihodelični 2CB. Kupaonica u sobi takođe je bila popunjena u celosti sa krompirom.

Kada je sudija Peter Henry na Southampton Crown Sudu upitao Johnsona zašto je napunio kadu na takav način, jednostavno je odgovorio: “To se činilo ispravnim u tom trenutku”.

Nakon daljnjeg ispitivanja, Johnson je otkrio da se vratio u svoj rodni grad Eastleigh kako bi otišao na jednu noć druženja s prijateljima. Završilo je kao petodnevni maraton.

Tužitelj James Kellam nadalje je objasnio sudu zašto je policija sumnjala u Johnsona: “Videli su Johnsona s torbom krompira i ženskom odećom. To je verojatno razlog zašto je policija smatrala da je intoksiciran

Stvarno? G. Kellam je možda nekom tragu…

Johnson je takođe tvrdio da poseduje droge u vrednosti 750 funti, ali nakon daljnjeg istraživanja, vlasti su procenile vrednost na samo 300 funti, s time da su mnoge stvari bile koještarija.

Nakon što je priznao krivicu za optužbu posedovanja sa namerom opskrbe, Johnson je osuđen 18-mesečni rad za opšte dobro i devet meseci rehabilitacije od droga.

Izvor: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor