Ben Long 9. februara u klubu Drugstore!

 

Na velikoj tehno žurci u SpectraDot režiji nastupiće čak 7 di-džejeva, a gost večeri biće Belgijanac Ben Long. Osim njega, u glavnoj sobi Drugstore-a slušaćemo 2 di-džeja iz Abu Dabija i rezidente organizacije SpectraDot – Parallel Mono-a i Andrew Gilpin-a, a lokalna podrška biće Concrete Djz, Sugar Lobby i TKNO. Žurka u Beogradu započeće niz gostovanja SpectraDot organizacije širom sveta, a u skorije vreme u planu su, osim Abu Dabija, i žurke u Holandiji i Irskoj.

Ben Long na sceni je duže od dve decenije, a poznat je kao vanserijski producent i član Space DJz. Ben Long i Jamie Bissmire oformili su Space DJz 1995. godine prvim muzičkim izdanjem On Manoeuvres, čiji je hajlajt elektro traka Celestial Funk.

Tokom narednih 20 godina izdali su više od 60 EP izdanja, 2 albuma, 3 kompilacije i preko 40 remiksa na etiketama kao što su Novamute, Soma, BEK Audio, PercTrax, Kombination Research, Driving Force, Beardman, Phobiq, Sinewave…

Ben je kao deo Space DJz proputovao svet, sa čak 9 turneja širom Australije i Azije, Južne Amerike, SAD-a, Rusije, Japana, Novog Zelanda i brojnih drugih rejvova i festivala širom Evrope.

Ulaznice za ovaj događaj prodavaće se uskoro putem mreže Eventim Serbia.

 

Avatar photo

Autor: Igor