Lukai, Chrono & Jelly For The Babies u četvrtak u klubu DOT

 

Četvrtak u klubu DOT ove nedelje rezervisan za progresiv haus zvuk jer ce se za miks pultom 11. januara smenjivati tri sjajna momka Lukai, Chrono i Jelly For The Babies.

Luka Ivanović LUKAI rodjen u Beogradu 1989. Iako se bavi programiranjem i grafičkim dizajnom, muzika mu je ipak prva ljubav.  Prve nastupe imao je 2012. kada je počeo da organizuje žurke u Beogradu. Na njegov muzički ukus uticali su brojni umetnici kao što su: Laurent Garnier, Carl Craig, Aphex Twin, Kraftwerk, John Digweed, Nick Warren, Dave Seaman, Josh Wink, Vince Watson i mnogi drugi. 


Postao je di džej rezident u klubu WATS – We Are The Shit godine 2014. gde je nastupao sa brojnim domaćim i stranim umetnicima. Od 2015. je nastupao u poznatim beogradskim klubovima kao što su The Tube, Mladost, Dot, KPTM kao i na muzičkim festivalima Sea Dance, Dance4Manya i River Festival.

Marijan Rašković je 2007. godine započeo projekat Jelly For The Babies. Zasniva se melodičnim zvucima sa puno vokala kroz tri različita žanra – Deep, Progressive i Tech House. Vlasnik je dve izdavačke kuće, One Of A Kind, za koju su izdali Audio Junkies, Sonic Future, Bonaca, Framewerk, Inkfish, Subandrio, Kobana i mnogi drugi; i kuće The Purr Music na kojoj su svoja dela izdali Hraach, Savvas, Pion, Roque, Miroslav Pavlovic, Maarka, itd. Uživa podršku svetskih imena kao što su Mendo, H.O.S.H., Hernan Cattaneo, John Digweed, Nick Warren, Eelke Kleijnm Way Out West, Mark Knight, Stefano Noferini, Coqui Selection, Oliver Schories, Darin Epsilon, i drugi.

Avatar photo

Autor: Igor