BEOGRAD POD MASKAMA SA DENISOM HORVATOM!

 BEOGRAD POD MASKAMA SA DENISOM HORVATOM!

Veliki Halloween događaj Illusions održaće se 30. oktobra sa početkom u 20h, a kao zvezda večeri nastupiće Denis Horvat, zvezda Afterlife-a i Innervisions-a. Iluzijama ćete se prepustiti u sigurno najboljem prostoru u gradu za održavanje bala pod maskama, dobro poznatom Drugstore-u. U skladu sa novonastalom situacijom, događaj će startovati u 20h, a ulaz će biti moguć samo u skladu sa poštovanjem epidemioloških mera. Da biste ispunili uslove za ulazak, sa sobom morate imati važeću ličnu kartu i posedovati bar jedan od navedenih dokumenata:

  • potvrdu o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine protiv korona virusa;
  • negativan PCR test ne stariji od 72 sata;
  • negativan antigenski test ne stariji od 48 sati;
  • dokaz o preležanoj bolesti Covid-19 u poslednjih 7 meseci.;
  • serološki test / dokaz o prisustvu antitela u organizmu.

Priznaju se samo testovi rađeni u državnim ustanovama.

Karte su u prodaji po ceni od 1290 RSD i 1990 RSD (VIP i backstage karte) preko Gigstix prodajne mreže i u Vulkan knjižarama. Karte će biti dostupne po ovim cenama sve do održavanja događaja, dok će na samom ulazu važiti druge cene.

Denis Horvat, Danac poreklom iz susedne Hrvatske, je talentovani DJ, producent i remikser koji se brzo upisao na mapu najznačajnijih izvođača na prestižnim etiketama kao što su Innervisions, Afterlife i Diynamic. Horvat nam setom koji je pripremio specijalno za ovo veče čarolije i iluzija donosi vibe omiljenog Afterlife-a u Beograd, a podršku će mu pružiti domaći DJ-evi – Illusory, Mimi x FY, a žurku će zatvoriti b2b Nexija i Filipa Fishera! 

Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem – da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije. Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.

Avatar photo

Autor: Igor