Bogat program u Hali 6 – novom prostoru za kulturu i umetnost!

 Bogat program u Hali 6 – novom prostoru za kulturu i umetnost!

Letu štuke, Mortal Kombat, Međunarodni festival studenata „Smart“, Đorđe Miljenović obeležiće prvu polovinu novembra u Hali 6 Novosadskog sajma – novom centru za kulturu u Novom Sadu.

Kao primer javne institucije koja podržava kulturu, Novosadski sajam, svim ljubiteljima umetnosti, namenio je novi prostor gde će imati priliku da uživaju u raznovrsnom programu poput koncerata, festivala, predstave, radionice.

Nakon oktobarskog Green Love festivala koji je svečano označio početak rada novog centra za kulturu, odmah su počela da se nižu velika muzička imena domaće umetničke scene. Za vikend, Novosađani su slušali repere „Fox&Surreal“, a imali su prilike da uživaju i u popularnoj „Dragi Bravo“ žurci.

U petak, 5. novembra, nastupiće legendarna bosanskohercegovačka grupa predvođena frontmenom i istaknutim autorom Dinom Šaranom „Letu štuke“, a odmah sutradan, 6. novembra publika će slušati beogradski pank/metal sastav „Mortal Kombat“. Drugi vikend novembra, 12. i 13, rezervisan je za prvi Međunarodni festival studenata „Smart“, koji je zamišljen kao moderna manifestacija na kojoj će studenti imati priliku da se upoznaju sa radom kompanija koje će predstaviti svoju radnu delatnost kroz prezentacije i na taj način otvoriti svoja vrata budućim nadama. Takođe, biće upriličen i muzički program – studenti će slušati Bijelo dugme tribute bend, a đuskaće i na Radio AS žurci.

Devetnaesti novembarski dan, biće rezervisan za Đorđa Miljenovića, višestrukog instrumentalistu i kompozitora i Halu 6.

Kako organizatori najavljuju, u narednom periodu, svi zainteresovani dobiće priliku da realizuju koncerte i druge vrste manifestacija.

Kompletan program ovog novog mesta za umetnosti i kulturu možete pronaći na Fejsbuk stranici KC Hala 6, kao i Instagram profilu – Kulturni centar Hala 6, dok ulaznice možete kupiti putem Gigstix prodajnih mesta.

Organizatori mole sve posetioce da se, radi očuvanja zdravlja i lepšeg i kvalitetnijeg uživanja u kulturnim sadržajima, pridržavaju svih mera. Posetioci su u obavezi da nose zaštitne maske na svim događajima. Organizator zadržava pravo izmene održavanja programa i formata događaja u slučaju promene epidemioloških mera.

Avatar photo

Autor: Igor