Berlinska tehno zvezda MARY VELO obeležava ovaj vikend u Svemirskoj Kafani

Naša omiljena kafana ne prestaje sa vrhunskim bukinzima i line up-om. Ovaj vikend će definitivno obeležiti MARY VELO koja će gostovati u subotu 26. aprila, a u petak tj. večeras nastavlja se serijal žurki koje su posvećene afirmaciji, promociji i predstavljaju di-džej talenata Srbije i regiona tj. peti po redu TECHNODROM.

Petak 25.4. u 23h

TECHNODROM Vol.5

 
Nastavljamo serijal žurki koje su posvećene afirmaciji, promociji i predstavljaju di-džej talenata Srbije i regiona. Peti po redu «TECHNODROM» je zakazan za petak 25. april 2014. godine u klubu „Svemirska Kafana“ u Beogradu.
 
LINE UP:
 
Alen Milivojevic / Pornographic Rec , 1605 , Bush Records / Mostar – Bosna
Seek / Kaseta Rec , Bos Tech / Sarajevo
Scalameriya / Genesa , Planet Rhythm / Kragujevac
Luka Vuković b2b Ivan Radojević / 031 Republic / Užice 
 
«TECHNODROM» koncept ima za cilj da pruži priliku mladim DJ talentima regiona da se predstave širom publici, ali i nauče dosta od starijih i iskusnijih kolega. Svakim eventom ćemo se truditi da istaknemo kvalitet svakog pojedinačnog učesnika, a publici omogućimo odličan provod i kvalitetan zvuk.
 
LET THE TECHNO BE WITH YOU!
 
Ulaz do ponoći free,posle 200din
 
Subota 26.4. u 23h

MARY VELO [Frozen Border, Semantica, Gynoid Audio]
 
Mary Velo (Berlin)
(Frozen Border / Semantica / Fabric / Coincidence Records / Sonntag Morgen / Fluxus / Labrynth)
 
Petak u Trezoru, subota u Svemirskoj Kafani!
 
Poreklom iz Toronta, Mary Velo se 2007. seli u Berlin gde se njen put i stil kristališu kroz snažne uticaje berlinske deep house i techno scene.
Sa diskografijom koja uključuje izdanja na label-ima poput Frozen Border-a, Semantica-e, Gynoid Audio-a i Coincidence-a, Mary je pokazala i dokazala da se istrajnošću, posvećenošću i radom uspeh bez rezerve postiže.
Njene trake puštali su i chart-ovali Silent Servant, Function, James Ruskin, Ben Sims, Rebekah, Brendon Moeller, Edit Select i mnogi drugi, dok je njen prošlogodišnji hit “Detune” bukvalno neizbežan u miksevima tehno dj-eva širom sveta.
Radila je u vodećim klubovima i festivalima gde se izdvajaju Berghain, Tresor, Tomorrowland 2013, a samo dan pre nastupa u Svemirskoj Kafani slušaće je publika u Berlinu na njenom ponovnom nastupu u Tresor-u. Dakle iz Trezora pravo u Kafanu!!!
 
Domaća podrška u skladu sa gošćom:::
 
Vid Marjanović
 
Mihajlo
 
Mirko Lazarević 
 
Mary Velo web: 
 
Ulaz: pre ponoći 300din, posle 450din

Avatar photo

Autor: Igor