MARKO NASTIĆ I MAAYAN NIDAM na EXIT promo turneji i zatvaranju sezone u Tjubu!

Sjajna vest za beogradske ljubitelje elsktronske muzike – već najavljenoj žurci u okviru Tuborg pre-EXIT turneje sa fantastičnom Maayan Nidam pridružuje se i Marko Nastić, najpoznatiji srpski DJ i legenda južnoevropske elektronske muzičke scene!

Subota 26. april i druga noć zatvaranja „Last Chance To Dance“ klupske sezone ujedno će biti i  zagrevanje za predstojeću festivalsku sezonu – u okviru Tuborg pre- EXIT promo turneje Tjub će ugostiti fenomenalnu Maayan Nidam i Marka Nastića. Kako bi proslavili još jednu uspešnu godinu ulaz u klub Tjub će biti slobodan za sve, a od 23 do 01h klabere na šanku čekaju dva pića po ceni jednog!

Maayan Nidam je izuzetno važno ime sa Candenza etikite, poznata i po pseudonimu Miss Fitza, čiji su raznolikost u muzičkom izrazu i savršen osećaj za groove i funk doneli opasno zavodljivu noć na Dance Areni 2012. godine. Od početka svoje karijere 1999.  pod imenom Miss Fitza napravila je izuzetno bogatu diskografiju na cenjenim etikatama Archipel, Sushitech, Raum…musik, Eklo, Kalimari, Freak n’ Chic and Contexterrior, a prvo izdanje “Night Long” pod njenim pravim imenom stiže 2009. godine. Maayan Nidam je rođena u Tel Avivu, a nakon boravka u Njujorku prebacuje se u Argentinu, pa u Amsterdam da bi na kraju pronašla svoj novi dom u prestonici vrhunske elektronske muzike – Berlinu. O kvalitetu njene produkcije i DJ setova svedoče i radovni nastupi u prestižnim svetskim klubovima kao što su Colors Studio u Tokiju, Robert Johnson u Frankfurtu, Wolf + Lamb u Njujorku, Decadance u Belgiji, Mono-Club u Amsterdamu, Pacotek u Jerusalimu, švajcarski Hive Club, Cityfox @ Alta Börse, i mnogi drugi — a nikako ne treba propustiti i njeno “space monkeys unite!” veče u čuvenim berlinskim klubovima Watergate i Arena Club.

Pored brojnih nastupa na gotovo svim relevantnim festivalima i u klubovima širom Srbije, regiona i inostranstva, dobro poznati DJ Marko Nastić je pokrenuo i sopstvene muzičke etikete: Recon Warriors, Recon Light, Traffica, i najnoviju – Sake & Vinyl Only. Nakon zatvaranja sezone u Tjubu publika ga može slušati i krajem maja na novoj muzičkoj senzaciji regiona – MAD in Belgrade festivalu.

Dođite da zajedno krunišemo još jednu klupsku sezonu! It’s your „Last chance to dance!“

Potražite The Tube na Facebooku, Twiitteru i Instagramu, a svoje najdraže klupske trenutke tagujte sa #TheTubeBg!

 

Avatar photo

Autor: Igor