Besplatne i promo karte za Dejv Klarka na warm up partiju u Bašti SC

Žurka zagrevanja za gostovanje jednog od naboljih svetskih tehno DJ-eva Dejv Klarka, koji 27. septembra zatvara Baštu Sava centra, je ove subote (14. septembar) na istoj lokaciji.

Legendarni “tehno baron” posle nezaboravne žurke koju pre godinu dana priredio Beograđanima u KPGT-u i za koju je i sam rekao da je jedna od najboljih u njegovoj karijeri opet dolazi u prestonicu Srbije. Na warm-up partiju će se, kako i priliči uvertiri za Klarkovo gostovanje, slušati brz tehno zvuk za koji će se pobrinuti – Speedy u i to u “back2back” setu sa Adwarfom, Miloš Vujović b2b Sale L. i 031 Republic.

Ulaz za dame je slobodan do ponoći, dok posle svi plaćaju 300 dinara. Svi koju dođu u subotu imaće prilike da karte za Klarka kupe po promo ceni od 600 dinara, a najsrećniji će ulaznice dobiti besplatno. Trenutna cena karte je 1.000, od 15. septembra 1.200, dok će na ulazu moći da se kupe za 1.500 dinara. Pretprodaja karata: Bilet Servis, Beogradska Arena, TC Ušće (Info pult), Dom Omladine, Dom Sindikata i knjižare Vulkan i Delfi. Online prodaja i naručivanje preko sajta www.eventim.rs.

Avatar photo

Autor: Igor