Sonny Fodera: Jackin House zvezda sa Ibice doleće na Lastin matine

DJ Sonny Fodera, australijska Jackin House zvezda u usponu, koji dolazi sa jednog od najprestižnijih svetskih house label-ova Defected-a, nastupiće u nedelju na maratonskom matineu gradskog splava “Lasta”

Sonny Fodera na Lastu dolazi pravo posle gostovanja na jednom od najpoznatijih svetskih ostrva zabave – Ibice. Njegove trake se opisuju kao talasaste groovy numere koja naprosto teraju na ples sve na podijumu na igru, a posebnu čar im daju elementi funk-a i soul-a sa kojima Fondera vešto koketira. Osim Defected-a, ovaj sve traženiji DJ u poslednjih nekoliko godina ima izdanja za agencije kao što su Drop Music, Guesthouse, 4Kenzo, Candy Talk, Nervous Records, Salted, ali i za svoj label Beatdown Music.

Uz kreativnog Australijanca nastupiće i čak petorica domaćih disk džokeja predvođenih Markom Milićevićem koji se krije iza pseudonima Gramophonedzie. Za pultom će bit i stari znalac Pookie, kao i mlađe snage – Daniel Cehranov i duo Zwein, koji čine Nemanja Tanoksić i Nenad Jovanović.

Ulaz na matine se neće naplaćivati, ali će moći da se uđe samo sa specijalnim pozinicama koje će se deliti na Lasti tokom ove nedelje. 

Avatar photo

Autor: Igor