Beton Podcast 02.06.2014. A-Brothers BETON235

Za sve ljubitelje pravog, sirovog, underground techno zvuka, počevši sa današnjom epizodom svake nedelje ćete biti u mogućnosti da slušate Beton Radioshow na našem sajtu.

Inače, Beton Radioshow je platforma stvorena u nameri da prezentuje Techno umetnike iz celog sveta u dvočasovnom setu na nedeljnom nivou. Granice ne postoje kada je u pitanju techno i njegovi podžanrovi, voziće vas od dark i experimental zvuka, kroz groovy bitove sve do hard banging vibes-ova. Beton show predstavlja prošle, buduće i sadašnje Techno forme slušaocima širom sveta, i sve to zahvaljujući našoj ekipi Concrete DJs. Beton Radioshow možete pratiti live, svake subote od 15 do 17h na Digitally  Imported radiju – Underground Techno kanal.

 

Za današnji set zaslužni su A-BROTHERS (Hybrid Confusion / Nachtstrom)

Odličan techno duo poreklom iz Austrije, bave se dj-ingom kao i produkcijom, nastupali su širom Evrope ali i van kontinenta (Njujork). Poznati po live nastupima i po tome što preferiraju da koriste 4 cd player-a i 2 mixera. Pored live nastupa imali su i zapažena izdanja za labele kao što su Driving Forces Recordings, Nachtstrom Schallplatten, Gayle San Records, Mastertraxx, Reloading i njihov sopstveni label Hybrid Confusion. Sve u svemu, ovim momcima se smeši svetl budućnost. Procenite i sami…

Hvala ekipi Concrete DJs na mogućnosti da vam prenosimo ovaj techno užitak! 😉

 
Avatar photo

Autor: Igor