Hrvatski producent Le Chocolat Noir (LIVE), Grof K.T.I i WhyBaneWhy@ Drugstore

Kakvu čokoladu volite? Običnu, mlečnu ili tamnu čokoladu, jakog i punog ukusa? Klub Drugstore više voli ovu drugu i zato će beogradska publika u nedelju 9. februara imati priliku da okusi zalogaj LE CHOCOLAT NOIR. Ovaj hrvatski DJ i producent imaće live nastup i DJ set, a pored njega na lajnapu se nalaze Grof K.T.I i rezident kluba Drugstore WhyBaneWhy.

Le Chocolat Noir svira sintizajzere i vrti vinile od 2000. godine. Kao DJ, poznat je po svojim eklektičnim setovima u kojima spaja različite žanrove: od electro i oldskul EBM-a preko italo disco i acid house-a pa sve do wave-synth i techno zvuka. Muziku koju stvara kao black wave/electro producent možete čuti u njegovoj emisiji Disco Panonia koja se emituje svakog utorka od 20h na jednoj od najkvalitetnijih radio stanica, holandskoj Intergalactic FM.

 

LCN je resident DJ ljubljanskog kluba Elektroliza, a zajedno sa hrvatskim producentom koji stoji iza alijasa Zarkoff čini dark electro-wave/body-pop dvojac Florence Foster Fan Club. Do sada je izdavao za etikete Romance Moderne, Basic Unit Productions, Adriatiko, Attractive! and Home Made Electronica, dok će se dolazeća vinil izdanja naći na Soundtravels Recordings, Frigio Records i Minimal Trend Records.

Grof K.T.I je utemeljivač nove grofovske loze, bonvivan i revolucionar.Grofov fetiš su Fabaržeova jaja, lov na medvede i uzgajanje japanskog bonsaia. Njegov manir je blago neurotičan, pogled leden. Često priređuje dekadentne zabave kojima prisustvuje svet sa margine društva – samozvani dendiji, patuljci, bradate prostituke, ludi naučnici I krijumčari dijamanata. U eri novog društvenog poredka, Grof ostaje dosledan aristokrata, sklon kartanju do jutra i plesu u Nizinski stilu. Naručite svoju bocu vina i zaplešite tango smrti sa grofom K.T.I!

Cena karte je (samo) 100 dinara.

Le Chocolat Noir
https://soundcloud.com/yasssa 
https://intergalacticfm.com/page/disco_panonia/
https://www.facebook.com/DiscoPanonia
https://www.facebook.com/le.choco.noir

grof K.T.I 
http://www.mixcloud.com/vladimir-kriscanski-takac/
https://www.facebook.com/pages/grof-KTI/165902565229

 

Pogledajte i raspored kluba Drugstore za mesec februar…

Avatar photo

Autor: Igor