Beton Podcast 13.03.2014. FRANK SAVIO BETON239

 

Beton Radioshow je platforma stvorena u nameri da prezentuje Techno umetnike iz celog sveta u dvočasovnom setu na nedeljnom nivou. Granice ne postoje kada je u pitanju techno i njegovi podžanrovi, voziće vas od dark i experimental zvuka, kroz groovy bitove sve do hard banging vibes-ova. Beton show predstavlja prošle, buduće i sadašnje Techno forme slušaocima širom sveta, i sve to zahvaljujući našoj ekipi Concrete DJz. Beton Radioshow možete pratiti live, svake subote od 15 do 17h na Digitally  Imported radiju – Underground Techno kanal.

 

 

FRANK SAVIO – Driving Forces / Yellow (GER)

Frank koji je poznat pod mnogim pseudonimima, je svoje prve korake u elektronskoj muzici napravio miksujući 2 ploče na dedinom gramofonu. Trenutno njegova strast ka elektronskoj muzici raste.

Sada, skoro 2 decenije od njegovog početka, Frank je nanizao mnoge kako nacionalne tako i internacionalne uspehe. Njegov poslednji projekat “Frank Savio” izdvojio se u energični deo techno scene. Zbog godina iskustva u raznim žanrovima elektronske muzike teško ga je svrstati u jedan žanr. On svoje slušaoce vodi na putovanje kroz elektronske varijacije koje pričaju emocionalnu priču i zanose njegove slušaoce svaki put. On pokušava da pronadje odgovarajući odgovor na svaku situaciju bez skretanja sa teme.

https://soundcloud.com/franksavio
https://www.facebook.com/franksavio.official

 

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor