Prva žurka zagrevanja za finale burn Residency 29. marta u Pančevu! Nastup pet finalista pred veliko Mix Off finale

Prva žurka zagrevanja za Mix Off party – srpsko finale najvećeg svetskog DJ takmičenja burn Residency, održaće se 29. marta u klubu Apolo u Pančevu! Pet finalista, koji će biti proglašeni 27. marta, predstaviće svoje DJ veštine pred publikom i na taj način se pripremiti za konačni okršaj koji ih, nakon zagrevanja, očekuje na Mix Off žurci u Beogradu.

Na događaju će nastupiti i burn DJ tim koji su istovremeno i članovi žirija, a čine ga čine ga Lea Dobričić, prošlogodišnja pobednica burn Residency i rezident kluba Privilege na Ibici 2013 i internacionalne DJ zvezde Dejan Milićević i Marko Milosavljević. Cena ulaznice iznosiće 200 dinara dok će za devojke ulaz biti besplatan do ponoći. Druga žurka zagrevanja održaće se 12. aprila u klubu Fabrika u Novom Sadu, na kojoj će finalisti nastupati zajedno Stivom Bagom i burn DJ timom.

Nakon žurki zagrevanja, veliko finale održaće se na Mix Off žurci u Beogradu, a pobednik će se takmičiti dalje sa predstavnicima ostalih zemalja na svetskom finalu burn Residency na Ibici. Tamo će se učesnici suočiti sa nizom izazova koji će odlučiti o daljem plasmanu, imaće jedinstvenu priliku da uče od najpoznatijih DJ-eva svih vremena, Carla Coxa i Petea Tonga i upoznati važne predstavnike muzičkog biznisa, a iskusiće i nezaboravne žurke čuvenog ostrva. Petoro pobednika će provesti leto u meki elektronike, radeći kao DJ rezidenti u klubovima kao što su Privilege, Cafe Mambo, Sankeys i Zoo Project, a najbolji najbolji od njih, DJ Superstar, krenuće put svetske slave jer će burn u njegovu karijeru uložiti čak 100 000 evra!

Prva faza burn Residency je još uvek aktuelna i trajaće do 22. marta, a ukoliko još nisi zgrabio svoju šansu da postaneš DJ Superstar, imaš još jedan dan da pošalješ DJ miks u trajanju od 15 do 20 minuta do 15. marta putem Facebook aplikacije https://apps.facebook.com/burnresidency/.

Glasanje će trajati dodatnih sedam dana, što tvojim fanovima daje dovoljno vremena da te podrže glasovima, a žiri u sastavu Lea Dobričić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević iz burn DJ tima i Tijana Paunković, muzička urednica RTS-a, izabraće petoro najboljih čiji se miksevi nađu među 20 odsto onih sa najviše glasova.

Avatar photo

Autor: Igor