Beyond House: MILOŠ PAVLOVIĆ aka REGEN + Damir Zekiri & Vitanov | Drugstore / 31.01.

Serijal klupskih večeri i DJ kolektiv Beyond House ovog petka (31. januara) u klub Drugstore donosi noć posvećenu čistokrvnom underground house i techno zvuku. Gost večeri je DJ i producent Miloš Pavlović poznat i po svom pseudonimu Regen, pod kojim izdaje za minhensku etiketu Ilian Tape, a na lajnapu se nalaze i Beyond House rezidenti Damir Zekiri i Vitanov.

Miloš Pavlović je poznat beogradskoj publici kao jedan od rezidenta kultnog kluba Omen, a zatim i kao član legendarnog sastava mladih vizionara i istomišljenika Teenage Techno Punks koji je imao istorijsku važnost za domaću elektronsku klupsku scenu, sa nedeljnom rezidenturom u čuvenom klubu Industrija. Od 2001. godine, Miloš se bavi i muzičkom produkcijom. Godine 2006. na kompilaciji “Belgrade Coffee Shop – Area 6” pojavljuje se njegova debitanska numera “Fluctual”, dok je prodor na internacionalnu muzičku scenu obeležilo izdanje “Trapizator EP” iz 2007. i “Tranzistor EP” iz 2008. godine, za izdavačku kuću Momentum iz Frankfurta. Miloš se od 2008. u potpunosti posvećuje svom projektu Regen koji je više okrenut ka “dubby” strani house i techno muzike, uz specifičan pristup ranih dub techno klasika s početka ’90-ih. Iako mu je oduvek bio posvećen, višegodišnji razvoj ga je suštinski doveo do dubljeg i inovativnijeg zvuka. Izgradio je novi stil izvođenja, a u njegovoj muzici danas čuje se svedeni house, techno i electronica.

Za intro je zadužen Damir Zekiri, DJ iz Novog Sada i član ekipe Beyond House, u čijim se melodičnim deep-house setovima može prepoznati uticaj pionira house zvuka iz Čikaga i Detroita.  Veče će zatvoriti tajnoviti beogradski DJ koji stoji iza alijasa Vitanov. U njegovim DJ setovima spajaju se malo mračnija, industrijska strana klasičnog techno i house zvuka i lelujavi minimalistički vokali, uz povremene preseke eksperimantalnom electronicom. Jednom rečju – više nego house!

Cena karte do ponoći 200rsd, posle ponoći 300rsd.

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/667598233286263/

MILOŠ PAVLOVIĆ aka REGEN

https://www.facebook.com/Regenen

http://www.residentadvisor.net/dj/milospavlovic

https://soundcloud.com/milos-pavlovic

https://soundcloud.com/200music/200-techno-series-episode-5-regen

BEYOND HOUSE

https://www.facebook.com/groups/286363471509278/

https://soundcloud.com/beyond-house

DAMIR ZEKIRI

http://www.mixcloud.com/zekans

https://soundcloud.com/itworks/it-works-podcast-10-mit-damir

VITANOV

https://soundcloud.com/vitanov

https://soundcloud.com/demorgan/my-modern-podcast-8-vitanov

Više informacija o svim događajima u klubu Drugstore na:

https://www.facebook.com/drugstore.beograd

https://twitter.com/kc_drugstore

http://instagram.com/drugstorebelgrade

 
Avatar photo

Autor: Igor