BIVŠI AMSTERDAMSKI ZATVOR BIĆE PRETVOREN U MUZIČKU LOKACIJU ZA VREME ADE-A

 

Bijlmerbajes zatvor, zlokoban i van upotrebe, lociran u blizini amsterdamske Amstel železničke stanice, biće prenamijenjen u masovnu party lokaciju tokom Amsterdam Dance Eventa (ADE), ove godine.

Organizovan od strane Audio Obscurae, poznati zatvor – koji je službeno zatvoren 2016. – ugostiće tri partija između utorka, 18. oktobra i subote, 20. oktobra.

Prvu noć domaćini će biti omiljeni severno američki selektori Seth Troxler i Honey Dijon, koji će zapaliti Chicago i Detroit house muzikom na odvažnoj lokaciji zajedno s fantastičnim talentom iz New Yorka, Caristom.

U petak, 19. oktobra, događaj poprima mračniji preobrat, obećavajući da će se predstaviti “techno u svojoj najfinijoj formi” sa šefom Electric Deluxea Speedy J-emRødhådom, Jon Hesterom i British Clouds.

Finalni spektakl od tri dana trajanja biti će upotpunjen ni s kim drugim, nego li s Mixmagovom DJ-icom 2017. godine, ujedno i headlinericom Ninom Kravitz, koja će donijeti svoj трип podlabel kako bi soundtrackala poslednja noć ove neočekivane zatvorske pobune.

Ulaznice za ova tri događaja biti će u prodaji od 5. septembra u ponoć.

Pogledaj Audio Obscurainu najavu ispod i slike za ovu odvažnu lokaciju događaja.

Fotografije: Angelique Brunas

 

IZVOR: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor