Shlømo izdaje novi album pod nazivom “Mercurial Skin”

 

Album pod nazivom “Mercurial Skin” će biti Shlømo-ov debi album i biće dostupan u oktobru.

Shlømo je poznat kao pokretačka karika pariske savremene techno scene, takođe je poznat po mnoštvu izdanja na etiketama kao što su Delsin, Arts Collective i Soma, i remiksima koje je radio za Oscar Mulero-a i Keith Carnal-a. Francuski umetnik nastupa kao Shlømo, kao i pod svojim punim imenom Shaun Baron-Carvais, kada su u pitanju live ambijentalni projekti. Takođe je i co-osnivač etikete Taapion zajedno sa AWB-om i PVNV-om.

Rečeno nam je da je album sastavljen od “dovoljnih eksperimentalnih i drugačijih nijansi tako da zadovolji čak i najinteresantnije kopače“.

“Ovaj album je povratak mojim korenima, želeo sam da izrazim i prevedem inspiraciju iz mojih ranih godina u jedno delo. Elektronsku muziku otkrili smo preko etiketa kao što su Warp i njihovih izdanja iz kasnih ’90-ih / početka ’00-ih, želeo sam da odam priznanje umetnicima koji su mi pomogli da pronađem svoj pravac, a prvi deo albuma je poklon njima. Bio sam i jedini klinac koji je kupovao filmove i filmske soundtrack-ove, i želeo sam da prenesem uspomene i emocije iz ovih zapisa u okviru ovog LP-a.” – izjavio je Shlømo.

Screen Shot 2018-09-04 at 18.13.04

Tracklist
01. Hadal Zone
02. Mercurial Skin
03. Maara
04. Napalm
05. Ivory
06. Low Key Love
07. Suicide Ghost
08. Maintain The Lie
09. Jäger Mod
10. Anastasia
11. Mouais
12. Minotia
13. Brother
14. Wish You Wee Here

Album će biti dostupan 29. oktobra na Taapion Records etiketi, a kako zvuči naslovna traka možete poslušati na linku ispod.

Izvor: XLR8R

Avatar photo

Autor: Igor