BJARKI na No Sleep Novi Sad stage-u!!!

 

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će nas No Sleep Novi Sad oduvati ove godine!!! Pored do sada najavljenih imena imamo i zvaničnu potvrdu od strane Bjarki-a i njegove facebook stranice da nam na Exit Festival dolazi i BJARKI!!!

Bjarki je odrastao na Islandu, a muziku je počeo da pravi kada je imao samo 12 godina. Prvi čas u dj-ingu dobio je od brata svog najboljeg druga koji je vrteo hard trance, a kasnije je i sam kupio fore od „Chemical Brothers“ i „Prodigy“. Muziku koju je pravio je čuvao na svom kompijuteru, sve dok njegova devojka nije uzela njegove mikseve, prebacila na usb i dala Russian Dj. Sve je došlo do ruku Nine Kraviz koja je ubrzo objavila njegov prvi singl „I wanna go bang“

Bjarki je sada jedan od vodećih Dj-eva na njenoj etiketi „Trip“.

Uvek sam voleo techno i sasvim je logično bilo da tu muziku i sam vrtim. Posebno mi je drago što sam na etiketi Nine Kraviz koju najviše poštujem“kaže Bjarki. E pa Bjarki Nina nas je oduvala prošle godine sad je red na tebe!!!

Bjarki će puštati  special 2h live show za koji smo načuli da će biti nešto skroz drugačije, ali uskoro mnogo više informacija i od samog organizatora.

 

Avatar photo

Autor: Igor