Vikend akcija: Kupi 2 karte za „Modular Journey” i osvoji 1 gratis

 

Nakon najave da će u ponedeljak, 3. aprila, karta za „Modular Journey” poskupeti na 990 dinara, „Tauten” etiketa i „Modular Source” buking agencija obradovali su fanove pokretanjem vikend akcije. Svi koji 31. marta, 1. i 2. aprila kupe dve karte za „Modular Journey” – gostovanje Keith Carnal-a i Stigmata-e u „Drugstore-u”, dobiće jednu kartu gratis.

Harizmatični Holanđanin Keith Carnal i veteran sirovog tehna Stigmata 28. aprila će se prvi put naći pred publikom kluba „Drugstore”. Pored Carnal-a i Stigmate ove večeri će nastupiti i TKNO – požarevački producent, DJ i osnivač Tauten etikete, kao i Miles Nitch – stacioniran u Nemačkoj, koji je karijeru otpočeo 90-tih.

Još od prvih najava ovog gostovanja, interesovanje domaće publike ne jenjava, a karata je ostalo još jako malo. Trenutna cena ulaznice je 690 dinara i one se mogu nabaviti na sajtu www.eventim.rs, kao i na svim prodajnim mestima Eventima.

Bez poskupljenja do dana događaja

Najavljeno poskupljenje cena ulaznica u ponedeljak, 3. marta, biće poslednje poskupljenje u pretprodaji za ovaj događaj. Zbog kapaciteta kluba i velikog interesovanja za žurku, jako mala količina karata prodavaće se na ulazu u „Drugstore” 28. aprila, ali će one biti skuplje.

Dodatne informacije mogu se pronaći i na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.

 

Avatar photo

Autor: Igor