Bokee gost aprilske ASAP žurke u Pančevu

 

Organizacija „All Stars Alliance Pančevo” na ASAP žurku 7. aprila dovodi Bojana Vićentijevića Bokee-ja. Beograđanin, aktivan na sceni od kraja devedesetih, u dvorani „Apolo” Doma omladine Pančevo predstaviće se u progressive-tech house maniru. Lokalna podrška biće di-džejevi Sloba Jovanović, Zee Jovanović, Lobor D i vi-džej Witness.

Dok je trance bio popularan krajem devedesetih, Bokee je vodio „New Generation” emisiju. Nakon pokretanja emisija „Club Expirience” i „Groovilicius” sa kolegom Dachom, rođena je i organizacija „Kinetic Vibe”. Od 2005. do 2010. bio je među top 3 di-džejeva po mišljenju tada popularnog sajta chillout.co.yu. Od 2009. sa kolegom Markom Vukovićem osniva organizaciju „SillyHeadz”. Na velikim žurkama i festivalima često je domaća podrška, a John Digweed, Guy J, Guy Mantzur, James Zabiela, Lee Burrige, Marshall Jefferson, Chris Liebing i Hernan Cattaneo samo su neka od imena s kojima je „podelio” dekove. Na aprilskom ASAP-u slušaćemo ga od ponoći.

Braća Sloba i Zoran Jovanović, koji će 7. aprila raditi back to back set, na sceni su već 2 decenije. U njihovim setovima možete čuti varijacije od deep tech-a, preko progressive house-a do techno zvuka sa puno melodičnih deonica. Deo su „All Stars Alliance Pančevo” organizacije od samog osnivanja i značajno su uticali na razvoj i usmerenje pančevačke scene elektronske muzike. Zajedno nastupaju i kao „Bizmis Brothers”.

Progressive house i tech house di-džej Darko Lobor, koji nastupa pod alijasom Lobor D, takođe će se predstaviti publici na aprilskom ASAP-u. Lobor je kao producent prisutan na sceni elektronske muzike od 2005. godine. Zvuk koji „pušta” kombinuje techno i progressive house motive. After party-ji su mu uža specijalnost, čemu je posvetio i svoj serijal mikseva „Sunday Aftermath Mix”. Idejni je tvorac „Ura!” serijala žurki koje se jednom mesečno održavaju u pančevačkom klubu „Štab Pogon”.

Za vizuelni ugođaj na aprilskom ASAP-u biće zadužen Predrag Niškanović poznatiji kao vi-džej Witness. Peđa je u svetu vi-džejinga preko 10 godina, a videom se bavi od 2003. godine, kada je sa Marjanom Vrhovcem i Nebojšom Nenadićem osnovao je „15minutespictures”. Radi na žanrovski veoma različitim žurkama pa ga, osim na techno, house i progressive žurkama možete sresti i na drum and bass događajima i koncertima. Sedmog će u „Apolu” vizuelno ispratiti sva tri di-džej seta.

Više informacija o ulaznicama na „ASAP 7/4/17 with Bokee” može se pronaći na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.

 

Avatar photo

Autor: Igor