Blender presents Deeperfect Showcase: STEFANO NOFERINI & DENNIS CRUZ 26. avgust 2017. Barutana!

 

Italijanski tech house i techno mag Stefano Noferini pre više od jedne decenije osnovao je etiketu Deeperfect. Cilj ovog lejbla posvećen je pronalaženju i predstavljanju najkvalitetnijeg underground zvuka i kao rezultat toga posta je jedan od natraženijih i najpoštovanijih izdavača moderne klupske scene.

Zahvaljujući neprestanom nizu vrhunskih izdanja kako od produkcijskih veteran tako i od mladih nada, Deeperfect poznat je kao konstantan izvor underground hitova. Tokom poslednjih godina Deeperfect zauzeo je svoju ulogu globalnog brenda muzičke industrije hostujući lejbl showcase-eve na svim najjačim dogadjajima poput BPM Festival, Off Week, ADE i drugi.

Na čelu Deeperfect brenda je legendarni DJ Stefano Noferini čije je ime sinonim za najkvalitetniju muziku koji je i sam odgovoran za mnoštvo underground himni i chart hitova. Od trible ritmova, preko podcenjenog minimalističnog pa sve do prepopularnog techno zvuka, njegov istančan izbor zvuka lansirao ga je na sam vrh igre. Stefano je headliner najpoznatijih klubova, festivala i veoma je poštovan po svojim epskim DJ setovima Pored zgusnutog rasporeda on stiže da hostuje emisiju Club Edition koja se prenosi na 150 radio stanica, a na Soundcludu broji preko 2 miliona slušalaca.

Dennis Cruz bez sumnje je čovek ovog momenta svetske tech house scene. Sa novim top chart singlovima skoro svakog meseca i nizom dosadašnjih hitova on je jedan medju najbriljantnim producentima današnjice. Za svoj rad pokupio je dosta nagrada i nominacija od kojih je jedna, drugo mesto najčartovanijih artista Resident Advisor-ove liste za 2016. Kao DJ, Dennis uvek mixuje uzbudljive setove koji čine da ljudi dožive pravu emociju dok celu nocć igraju. Svoj široki muzički uticaj i veštinu mixovanja stilova utisnuo je širom Evrope, od Grčke do Velike Britanije, širom Severne i Južne Amerike, Rusije i cele Australije. Deeperfect porodica veoma je ponosna što ga ima kao jednog od člana.

 

http://deeperfect.com

https://www.facebook.com/deeperfect

https://soundcloud.com/deeperfect-records

Za DJ pultom kao podrška IDQ i Markyz.

Ulaznice su dostupne na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima po ceni od 690 RSD i 1190 RSD za VIP.

 

Avatar photo

Autor: Igor