Samo kvalitet od strane Music Reactions ekipe! Kalden Bess stiže na promo parti React 2 žurke!

 

REACT 2 postava je kompletirana – Ambivalent (VALENCE), I Hate Models (ARTS), Clara Cuve (VOXNOX) i RAR (MUSIC REACTIONS) je lajnap koji 7. Oktobra u beogradskoj “Tehno katedrali” publici obećava tehno spektakl. Ali to nije sve što je organizacija Music Reactions pripremila!

Priliku da se za REACT 2 adekvatno zagrejemo imaćemo već u utorak 12. Septembra kada na DAILY TECHNO iz Pariza u klub KPTM dolazi izuzetno talentovani Kalden Bess! Pravo ime ovog DJ/producenta, nekada poznatog pod pseudonimom m0h, je Khaled Bessioud i rođen je u Kanadi u Montrealu. On trenutno živi i radi u Francuskoj, osnivač je GROUND FACTORY RECORDS lejbla za koji je i sam izdavao pored imena poput: Pig&Dan, Samuel L Session, D.Diggler i drugih. Kalden je u poslednjih 18 godina svoje trake izdao na pregršt renomiranih lejblova od kojih su najvredniji pomena TRAPEZ LTD, ANALYTIC TRAIL i PHOBIQUE RECORDINGS na kojima se pored njegovih nalaze i izdanja koja potpisuju Paco Osuna, Jaseph Capriati, Luigi Madona, Sasha Carassi, Eric Sneo, Mark Henning, Rino Ceronne, Jerome Sydenham i td. Kalden trenutno radi na svom albumu i nastupa širom sveta sa projektom Underher koji čine on i muzičarka/producentkinja Jessica Abruzzese.

Kvalitetna izdanja i karakterističan DJ stil koji on naziva “sexy techno” omogućila su mu nastupe širom sveta rame uz rame sa tehno titanima, od kojih su neki: Richie Hawtin, Sasha, Gary Beck, Dustin Zahn, Markantonio, Nicole Moudaber, Sam Paganini, Keith Carnal, Speedy J, Tommy Four Seven i td. Domaća podrška na ovoj dnevnoj žurci biće RAR i Betomeng, koji za ovu priliku pripremaju poseban b2b set. Nema sumnje da će ovo biti još jedna žurka za pamćenje u režiji Music Reactions-a!

Avatar photo

Autor: Igor