Bojan Vukmirović & Luka Concrete All Night Long @ Drugstore

 

Petak, 31. Maj, je rezervisan za Drugstore Secret Garden i momke iz Pulse organizacije, Luku i Bojana. U svom standardnom all night strong modelu ova dva veterana techno scene će vas provesti kroz sva vrata aktuelne techno muzike, a kako noć bude odmicala, potrudiće se da atmosferu dovedu do eskalacije i potvrde vam zašto su najtvrđi i najdinamičiniji techno duo na našim prostorima. Karte za ovaj događaj možete naći na vratima kluba, cena karte iznosi 200 dinara do ponoci, a nakon toga 400 dinara. Vidimo se u Drugstore Secret Gardenu!

Luke Concrete i Bojan Vukmirović

Bojan Vukmirović, dobro poznat beogradskoj publici, kreće se kroz techno žanr, raspona od dosta mračnog i tvrdog, pa sve do melodičnijeg zvuka. Pult je delio sa velikanima svetske underground scene, a njegove trake našle su se na izdanjima etiketa kao što su Reload Black, Naked Lunch, Eclipse Recording, Blackout Audio. Eksperimentisao je sa drugim muzičkim žanrovima kroz saradnju na projektu “Omladina voli rejvove” i producirao kompletan album repera Arafata, pod nazivom “Zakuni se“.

Njegovog kolegu, Luku Concrete, odlikuje dugogodišnje prisustvo na domaćoj techno sceni, tokom kojeg je ostvario impozantnu karijeru koja se ogleda u brojnim izdanjima, nastupima i organizovanjem žurki u zemlji i inostranstvu. Pult je delio sa svetskim imenima poput Dave Clarke-a, Sam Paganini-ja i mnogih drugih. U toku studijskog rada sa Concrete DJz ekipom nastala su četiri samostalna EP izdanja na vinyl-u i više od 20 kolaboracija sa drugim DJ-evima na sceni.

Spremite se za betoniranje!

Avatar photo

Autor: Igor