Boris Brejcha Show 30. Novembra u Beogradu! EARLY BIRD ulaznice se rekordno rasprodaju!

 

Organizacija ’’Topljenje’’ je prošle godine oborila mnoge rekorde kada su u novembru organizovali Boris Brejcha Showcase, uz podršku Heineken-a i ugostili više od 5.000 posetilaca na rasprodatom događaju u Hangaru Luke Beograd. 

Ove godine će Beograd opet biti privilegovan kao  jedan od samo desetak svetskih gradova u kome će Boris Brejcha organizovati svoj show ’’Boris Brejcha in Concert’’, takođe uz podršku Heineken-a. Ovo će ujedno i biti njegova svetska turneja povodom promocije novih traka tj. albuma.

Datum događaja je 30. Novembar a lokacija – Beogradski Sajam. Ostatak line up-a će činiti DJ postava sa Borisove izdavačke kuće ’’FCKNG Serious“ : Ann Clue, Deniz Bul i Theydream.

Iz orgaizacije ne kriju entuzijazam i ističu da se EARLY BIRD karte uveliko prodaju: ’’Velika nam je čast što je trenutno jedan od najtraženijih svetskih DJ-eva, Boris Brejcha, okarakterisao prošlogodišnji nastup kao možda najdraži njegov showcase do sada. Ove godine očekujemo još veći spektakl. Već 2 dana nakon objave događaja, ulaznice se kupuju velikom brzinom kako iz Srbije tako i iz regiona. Ovom prilokom apelujemo da kupite vaše karte na vreme pre daljih poskupljenja kao i pre totalne rasprodaje kapaciteta!’

Early Bird karte možete kupiti po ceni od 1.090,00. rsd  za Regular i 1.590,00. rsd za VIP sektor.

Prodajna mreža u Srbiji su biletarnice https://www.tickets.rs/ I http://www.gigstix.com/

kao I online putem linka:  https://bit.ly/2xDyzDv

Više informacija možete pratiti na Facebook Eventu:

https://www.facebook.com/events/2232035193739332/

 

Avatar photo

Autor: Igor