TIME CODE – osveženje za ceo region!

 

Time Code je do sad uveliko poznat projekat koji sigurnim koracima možda ide ka svetskoj sceni, kako kažu, vreme će pokazati. Kao najistrajniji projekat ovog tipa, predstavlja jedan od prvih projekata Srbije i regiona kada su u pitanju ekskluzivni događajaji na istorijskim i kulturološkim lokacijama.

U Maju ove godine organizovan je najveći do sada Time Code i to na samom platou kod Pobednika na Kalemegdanu. Kako lokacija nikada pre nije korišćena za manifestaciju ovakvog tipa, može se i reći da je pre Time Code-a bila u jednu ruku ‘’neosvojena’’. Događaju je prisustvovalo oko 1300 gostiju, a event je kao svi prethodni događaji potpuno rasprodat. 

Pobednik nosi određenu težinu, kao jedan od najvećih simbola Beograda i Srbije a glavni gosti događaja bili su poznati nemački dvojac, simboličnog imena za ovu lokaciju, Hidden Empire koji su izveli svoj LIVE set uz zalazak sunca. 

Hidden Empire su nemačke zvezde u usponi a dovoljno govori o njima to što svoje trake izdaju za jedan od najpoznazijih label-ova Stil vor Talent čiji je osnivač veliki Oliver Koletzki.

Ono što karakteriše Time Code su ‘’one in a lifetime’’ momenti koje svaki gost pamti a koji ostaju zauvek dokumentovani u okviru visko-produkcijskog video spota u trajanju celog seta. Sve video spotove možete naći na YouTube kanalu Time Code-a.

Ekipa je premijerno prikazala video u vidu LIVE stream-a na njihovom Facebook-u a video sa simbolom Beograda i Srbije ima vec skoro 200.000 pregleda. Video je takođe prikazan i na najvećoj svetskoj platformi za promociju elektronske muzike Be At TV i ima skoro 176.000 views-a.

Lokacije predstavljaju najveći izazov a za neke se čak čeka mesecima, ipak, ovi ljudi vredno rade na istim pa je poslednji događaj održan u jednoj od najvećih oaza ovog dela Evrope tj. u samoj Botaničkoj bašti Beograda. Ovom prilikom Time Code tim je odlučio da pozove norveškog hit mejkera Finnebassena! Savršen deep zvuk i besprekorna scenografija su ono što je ostavilo najveći utisak o celom događaju. S obzirom da premijera videa tek sledi, ne želimo previše da otkrivamo.

Za više informacija o TIME:CODE-u posetite:
Time Code web
Time Code Instagram
Time Code Faceook

 

Avatar photo

Autor: Igor