Boža Podunavac, Concrete i Sharky predstavljaju techno logic na open air žurci u KPTM-u!

 

Ljubitelji kvalitetnog techno zvuka imaće priliku da uživaju u hipnotišućim setovima Bože Podunavca, Luke i Bojana Concrete i DJ Sharky-a u KPTM bašti u subotu, 14. maja od 23 časa.

Legendarni di-džej i jedan od pionira domaće techno scene, Boža Podunavac „provozaće” posetioce open air žurke opako dobrim setom u svom prepoznatljivom „tvrđem” stilu. Pored njega na sceni će se naći i Bojan i Luka Concrete, jedni od najzaslužnijih ljudi za ponovno oživljavanje techno scene u Srbiji , poznati po tome što prave brutalnu atmosferu na svojim žurkama.

Ovoj opasnoj techno ekipi pridružiće se i di-džej Sharky, legenda beogradskih klubova koji će na svojstven način upotpuniti ovaj događaj.

Posetioci  će moći da uživaju u celonoćnom techno doživaljaju uz uigranu ekipu koja i te kako ume da stvori atmosferu zbog koje ćete poželeti da se žurka nikad ne završi!

Boža Podunavac, legendarni beogradski di-džej nastupao je u gotovo svim klubovima i prostorima u Beogradu među kojima su Industrija, Soul Food, Andergraund, Dom Omladine, Barutana/UrbaBar, Mondo, Shlep, Omen, XL, Magna House, Kolos, No Name, 4 Sobe, Sound, Bizarre, Exile, itd., kao i u prostorima širom Srbije i u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Engleskoj, Rumuniji, Poljskoj, Mađarskoj, Grčkoj, Češkoj.

Dosledan elektronskoj muzici, uvek u potrazi za eksperimentom, ali bez zanemarivanja publike. Smatra da edukacija ne sme da bude na uštrb zabave, ali isto tako ne priznaje da je svrha dolaska u klub samo i isključivo zabava. Omiljeni žanr mu je minimal techno “masne” produkcije sa što manje patetičnih melodija i paterna. Iako radi i na tri gramofona, smatra da je čist egzibicionizam sve vreme “drndati” nešto po mixeru i skretati pažnju na sebe.
Uveren je da je kvalitet zvuka na mestu događanja, 30% zabave, uslovi u klubu 30%, a preostalih 40% ide na di-džeja.

Moto: Take No Drugs!

Organizacija Concrete DJ’s formirana je 2003. formirana da donese svoj dodir na elektronskoj sceni, organizovanjem događaja i muzčkom produkcijom i na taj način oplemeni domaće techno podijume. Luka i Bojan, danas su poznati kao nemilosrdni duo koji diže atmosferu do usijanja na žurkama, držeći se sjajnog andergraund zvuka.

Više o ovom događaju možete da pročitate na Facebook event-u klikom ovde.

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor