DELIMO KARTE :: Posle šest dugih godina, DUBFIRE stiže u Beograd!

Najlepša beogradska letnja pozornica „Barutana“ ponovo počinje sa radom u petak, 13. maja, a na otvaranju nastupiće DJ zvezda Dubfire! Uz ovog maga pult će deliti domaća podrška u sastavu: DBDZ, Luka Vuković B2B Ivan Radojevic, Ilija Djokovic i Marko Milosavljević, a ulaznice su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 800 dinara za regularnu, odnosno 1.400 dinara za VIP ulaznicu. Ova cena biće aktuelna još danas jer od sutra ulaznice poskupljuju pa organizatori apeluju da nabavite svoju kartu na vreme.

Jedan od naših omiljenih techno DJ-eva Ali Shirazinia svima poznatiji kao DUBFIRE posle šest dugih godina stiže nam opet u Beograd 13. maja u kultni klub Barutana. 

Slušali smo ga na LoveFestu prošle godine, na Exitu pre dve godine, ali njegov nastup u Beogradu 2010. godine u BelExpo centru se i dan danas pamti. Sada posle šest godina nam stiže u opet, samo sada u jedan od naših omiljenih letnjih klubova, kultnu Barutanu, koja je već ove sezone bukirala neka sjajna imena kao što su Chris Liebing, Astrix, a sada i Dubfire.

Ovaj sjajni DJ iranskog porekla višegodišnju uzlaznu solo karijeru krunisao je hit remiksom „Split the line“ (Paul Ritch „Split“ i „Walk the line“). Osim rada u grupi Deep Dish, Ali Dubfire je sarađivao sa mnogim popularnim izvođačima a remikse pesama radio je za Madonnu, Dido, Rolling Stones i mnoge druge. Bio je više puta nominovan za nagrade Grammy, nastupao u najpoznatijim klubovima sveta, a poslednjih godina se vratio produkciji i muzičkim korenima poput hip hopa, dub reggeaea, industriala i new wavea. Po sopstvenom priznanju za svoje uzore smatra Ministry, Nitzer Ebb, Einstürzende Neubauten i Adriana Sherwooda, pa to dosta objašnjava njegov jedinstveni muzički stil stil, kojim je uspeo da pridobije obožavaoce i kritiku. 

Prvo solo izdanje na kome je koritio svoj glas „I feel speed“, objavio je 2007. godine, a nakon njega su usledili „Roadkill“ i „Ribcage“, zatim ,,Essential mix’’ za BBC 1, remiksi za Minus, Cocoon, Get Physical, Ministry of sound i REKIDS. Jedno od prvih deset mesta po elektronskom časopisu Resident Advisor, i Beatport nagrade za najboljeg tehno DJ-a u 2008. i 2009. godini, dovele su ga na mesto jednog od najslušanijih DJ-eva techno i house scene. 

Domaća podrška će biti Luka Vuković b2b Ivan Radojević, Ilija Djoković i Marko Mirosavljević.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 3X2 KARTE ZA SJAJNO GOSTOVANJE DUBFIRE-A! KAO I UVEK DO SAD, ŠERUJTE OVAJ ČLANAK NA VAŠEM FACEBOOK PROFILU I INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE NAM POŠALJITE VAŠE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “DUBFIRE-A”. NAGRADNA IGRA TRAJE DO ČETVRTKA UVEČE DO 23H KADA ĆEMO IZABRATI SREĆNE DOBITNIKE.

SREĆNOOO…

Avatar photo

Autor: Igor