BRITANSKI DUO STANTON WARRIORS NASTUPA U KLUBU “DOT” 7. FEBRUARA

Momci koji su napravili neke od najboljih žurki u istoriji beogradskog klabinga ponovo dolaze u našu prestonicu! Engleski DJ duo Stanton Warriors nastupiće u beogradskom klubu “Dot” u petak, 7. februara i doneti još jednu žurku za pamćenje. Trenutna cena ulaznica u pretprodaji iznosi 800 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Od kako je kompilacija “Stanton Sessions” 2001. godine osvojila mnogobrojne svetske nagrade, energični duo Stanton Warriors zakucao je svoje mesto u svetskom vrhu producenata elektronske muzike. Njihove trake obojile su najveće žurke i festivale širom sveta – od napuštenih magacina u Londonu, brodskih žurki u Majamiju, skrivenih rejvova po Detroitu pa sve do glavnih bina na festivalima Glastonbury, Burningman, Ultra, Coachella i našem Exit festivalu. U proteklih 15 godina, bristolski tandem izdavao je za XL Records, Fabric, Cheap Thrills, Central Station i Universal, a poznati su i po klupskim remiksima za Daft Punk, Fatboy Slima, MIA i Gorillaz.

Zapanjujuća produktivnost i kvalitetni ritmovi stvorili su mnogobrojne fanove Stanton Warriors-a, a eksplozivni setovi – nezaboravne žurke! Baš takva jedna žurka čeka Beograđane u subotu, 7. februara u klubu Dot, gde će duo Stanton Warriors nastupiti uz domaću podršku u sastavu Iron, Worke i Necone. Prvih 50 ulaznica po ceni od 700 dinara je već rasprodato – ali naredni kontigent od 50 ulaznica po ceni od 800 dinara još uvek je u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Žurka u je u Dot-u i ovog vikenda. Deveto izdanje serijala Technodrom ovog petka u klub Dot biće posvećeno povezivanju regionalne DJ scene, pre svega Srbije i susedne Hrvatske, uz pažljivo odabrana DJ imena. Ovog petka, 23. januara, nastupiće Phonoratz kolektiv iz Niša, hrvatski DJ Teo Harouda, a poseban b2b DJ set izvešće Luka Vuković i Ivan Radojević iz Užica. Sve u svemu – veče za pamćenje!

Žurka počinje u 23h, a ulaz je besplatan do ponoći. Dan kasnije, u subotu 24. januara, još jedan Virus party preti da zarazi dobrim gruvom u klubu Dot! Domaćini večeri Grasshopper, Peđa Todorović i Micromanagement ovog puta imaju i specijalnog gosta – u pitanju je čuveni Vlada Janjić, domaćoj pubici dobro poznat po svom dugogodišnjem zalaganju za razvijanje lokalne scene. Žurka počinje u 23h, a ufur je free do ponoći.

Avatar photo

Autor: Igor