Dark Angel & Lady Dee @ THE END night club / ex Fetish

 

24.01.2015/ start 23h / upad 300din.
dame imaju FREE ulaz !

Dark Angel [AlterNacija] 
Dj Lady Dee
Resident Dj’s 

Kad celu jednu deceniju odrastaš uz festival kao što je Exit, neminovno je da muzika postane ogroman deo tebe”, reči su 27-ogodišnje Novosađanke Senade Sevlić, fanovima poznatije kao DJ Dark Angel. Sve je uticalo na njenu današnju opsednutost muzikom – klinačko vreme je provodila celodnevnim sviranjem sintisajzera, tinejdžerske dane obožavanjem bubnjeva i ritma – danas je na pravom putu da ostvari mladalačke snove. Aktivna je kao promoter, organizator, event-menadžer i sve drugo što može da okupira jednog ambicioznog i aktivnog DJ-a.

Ima iskustvo sa mnogobrojnih nastupa od Vojvodine do Crne Gore, ali najveći utisak su joj ostavila dva nastupa na Exitu – prvi 2007. godine, na stejdžu Elektrana, i drugi godinu dana kasnije, na stejdžu Happy Novi Sad, gde je nastupila sa kolegom ArhiteKom, kao DJ podrška Anji Schneider i Martinu Czubali.

DJ set gradi fuzijom minimal zvukova protkanih istočnjačkim melodijama, a inspirisana atmosferom i ponesena retro raspoloženjem, dozvoliće Vam da u tim setovima nekada primetite posledice jakog uticaja synth-popa osamdesetih, na njen urbani, balkanski, “Dead Trash SuperStar” DJ stil, što je pseudonim za njeno drugačije raspoloženje, izazvano fleš-bekom iz muzičke prošlosti, potpomognuto ovacijama zadovoljnih slušalaca.

2009. godine je bila prva dama koja je otvorila Dance Arenu na Exit festivalu, na kojem je dugo godina radila u bek-stejdžu kao najbliži čovek svetskih DJ zvezda.

Avatar photo

Autor: Igor