HERNAN CATTANEO STIŽE U BEOGRAD 27. FEBRUARA!

 

Čuveni argentinski DJ i ljubimac domaće publike, Hernan Cattaneo, ponovo će biti gost Beograda u petak, 27. februara, kada će nastupiti u beogradskom Hangaru na adresi Knezopoljska 3 uz domaću DJ podršku u sastavu Lea Dobričić & Kristijan Molnar. Ulaznice su u prodaji po ceni od 900 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Tickets, kao i u svim knjižarama Vulkan.

Argentinskog DJ maga teško je opisati kroz jednu reč, osim možda – maestro.  Hernan Cattaneo (Ernan Katanjo) svoju karijeru počinje u rodnom Buenos Airesu krajem osamdesetih godina kada prvi put otkriva house muziku. Frankie Knuckles i ostatak rane house scene uticali su na formiranje njegovog sasvim autentičnog stila. Katanjo je bio inspirisan različitim uticajima kasnih 80ih, između ostalih i bendovima Depeche Mode i New Order, a ovaj široj dijapazon interesovanja konačno mu je doneo rezidenturu u čuvenom argentinskom klubu Clubland. Baš na tom mesto imao je priliku da se druži sa velikim DJ imenima tadašnje scene, kao što su John Digweed, Sasha i Paul Oakenfold. Prijateljstvo sa Oakenfoldom rezultiralo je pozivom da se Katanjo priključi prestižnoj etiketi Perfecto Records, što je bila prekretnica u karijeri talentovanog argentinca.

Od tog trenutka, Katanjo je nastupao na svim prestižnih mestima DJ kulture – od klubova Pacha, Amnesia i Fabric, pa sve do festivala kao što su Burning Man, Tomorrowland i Coachella. Dve godine za redom, Katanjovo ime našlo se u Top 10 zvanične liste “Top 100 DJs” prestižnog DJ Mag-a, a razlog za ova priznanja, osim besprekornih DJ setova, jeste i Katanjov neverovatan live preformans koji će Beograđani ponovo imati prilike da vide u petak, 27. februara u Depo Magacinu na adresi Travnička 3. Domaća DJ podrška u sastavu Lea Dobričić & Kristijan Molnar upotpuniće lajnap navažnijeg DJ događaja od početka 2015. godine.

Prvi kontigent promo ulaznica već je rasprodat, ali ulaznice su i dalje u prodaji po regularnoj ceni od 900 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Tickets, kao i u svim knjižarama Vulkan.


Njegov poslednji nastup u Beogradu je bio 15. oktobra 2010. godine u Belexpo centru pred oko 5000. ljudi, a svojim dvočasovnim setom nas je oduševio i ostavio bez teksta. Hernan Cattaneo je poznat po svojoj sjajnoj i unikatnoj produkciji, čovek koji svoj “progressive” stil ne menja već godinama i njegovi fanovi ga zbog toga jako cene i poštuju.

Pogledajte sjajnu atmosferu na njegovom nastupu iz 2010. godine.

Za vise informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor