BRITANSKO GRUVANJE: Gary Beck i Mark Broom na promociji srpskog tehno labela

 

Škotlanđanin Gary Beck, jedan od najinventivnijih producenata aktuelne elektronske scene,  i tehno legenda Mark Broom, nastupiće 23. oktobra u Depo Magacinu na promociji trećeg vinyl izdanja srpske etikete “Lucky Light LTD”.
 
Srpski label “Lucky Light LTD” je za veoma kratko vreme postao prepoznatljiv u svetskim tehno krugovima, kako zbog ekipe koju je okupio, tako i zbog sjajne kritike koju je dobio unutar scene, odnosno od samih DJ-eva. Logičan rezultat toga je da su se prve dve LLL ploče sa Alexanderom Kowalskim, Petrom Dundovim i Speedy-jem mogle čuti u čuvenom Berghainu, na Drumcode večerima Adama Beyera, ali i na BBC radiju u emisiji “tehno barona” Dave Clarke-a.
 
A posle Alexandera Kowalskog i Petra Dundova, LLL porodici priključuje se britanski duo Beck & Broom. Karijera Gary Becka je poslednjih godina u vrtoglavom usponu. To dokazuju i redovni nastupi na Drumcode večerima, ali i festivalima Tomorrowland, Awekenings i Amsterdam Dance Event (ADE). Takođe, više puta je delio pult sa velikanima kao što su Carl Cox, Chris Liebing, Speedy J…
 
 
Mark Broom je jedan od onih koji su oblikovali prepozantljiv britanski zvuk, i svakako se svrstava u kultne ličnosti andegraund priče. I on je, poput Becka, redovno za pultom najpoznatijih festivala i klubova, a u Beograd maltene dolazi iz čuvenog Berghaina, gde će nastupiti baš ove subote, 3. oktobra.
 
Uz njih, tu će biti i Speedy, jedan od  predvodnika mlađe generacije naše tehno scene, koji će ovog oktobra imati čast da bude jedini srpski predstavnik na čuvenom festivalu Amstersdam Dance Events (ADE). Intro u Depou 23. oktobra će raditi Kobaya. Prvi kontigent od 100 ulaznica pušten je u prodaju po ceni od 690 dinara. Karte se mogu kupiti u DD Tickets u Strahinjića Bana 22, svim Win Win radnjama u zemlji ili putem sajta www.ddticekts.rs.
Avatar photo

Autor: Igor